Interim

Interim diensten van Bentacera: maximale grip op bedrijfskritische processen

Soms krijg je als ondernemer te maken met een situatie waar je net niet de juiste mankracht voor in huis hebt. Soms is er een expert nodig met specifieke vakkennis om een specifiek probleem aan te pakken. Soms heb je gewoon de behoefte om snel een (tijdelijke) interim kracht in te huren.

Het is ook mogelijk dat je een snelle groei doormaakt waardoor de situatie onbeheersbaar dreigt te worden. Je dreigt de grip op de financiële, administratieve en HR processen te verliezen. Herken jij iets?

  • Ervaren interim specialisten staan direct voor je klaar.
  • Grip op financiële, administratieve en HR processen.
  • Sparringpartner voor strategische keuzes.
Contact Interim
Interim Intro

Waarmee kunnen we je helpen?

Snel extra versterking nodig op de HR-afdeling? Of is jouw organisatie net te klein voor een volwaardige HR-afdeling? Interim HR van Bentacera biedt snel en vakkundig ondersteuning!

Onze jarenlange ervaring op het gebied van salarisadministratie en alle facetten hieromheen, maakt Bentacera tot de perfecte partner om tijdelijk een salarisadministrateur in te huren.

Achterstand op de financiële administratie? Of moeite met het opstellen van wettelijk verplichte rapportages? Met onze interim financiële experts kun jij je volledig richten op ondernemen.

Realtime financieel overzicht? Onze ervaren interim controllers zorgen ervoor dat jouw financiële administratie geheel ‘in control’ is en blijft. Sturen op consistente informatie.

Bij pre-audit support draait alles om het 'controle-gereed' maken van de financiële administratie voordat de extern account langskomt. Geen tijd? Of vind je de materie lastig?

Daarom Interim diensten Bentacera

De ervaring en expertise van onze interimmers geeft rust binnen jouw onderneming.

Met gevalideerde processen werken we samen aan de continuïteit van jouw bedrijf.

Naast uitvoering geven we adviezen en tips. We kunnen snel schakelen tussen disciplines. 

We zijn met name actief in Friesland, Groningen en Drenthe. We kennen de regio!

Opstellen van de jaarrekening een lastige opgave?

Continu veranderende wet- en regelgeving.
Aanpassingen in rapportages en systemen. Lastig?

Ontdek de kracht van onze interim controller!

Interim Voor Iedere Organisatie

Interim diensten voor iedere organisatie!

De interim specialisten van Bentacera werken dagelijks voor mooie bedrijven en organisaties in met name Friesland, Groningen en Drenthe. Van eenmanszaak tot mkb. Van webshop tot startup. Door onze unieke ervaring – opgedaan binnen tal van ondernemingen en branches – voelen onze interim professionals zich snel thuis binnen jouw organisatie. Opdrachtgevers waarderen onze interimmers als; professioneel, hands-on, integer, betrokken, ondernemend en resultaatgericht.

De ervaren interim specialisten van Bentacera helpen je graag. Niet alleen op financieel, administratief en HR gebied. Ook kunnen we je helpen met het maken van strategische keuzes, zodat je de juiste stip op de horizon kunt zetten. Uiteraard zijn we ons er goed van bewust dat iedere interim opdracht maatwerk is.

Een interim specialist van Bentacera tijdelijk inhuren kan voor zowel een kortdurend project zijn, of voor bepaalde vaste uren per week of gedurende een paar maanden. Dit is mede afhankelijk van jouw behoefte.

Met een juist HR-beleid voorkom je boetes. Wij helpen!

De Interim specialisten van Bentacera zetten zich iedere dag maximaal in voor jouw onderneming. Wij weten als geen ander dat gevalideerde HR processen een essentiële rol spelen in het behalen van jouw zakelijke ambities en het borgen van continuïteit.

De privacywetgeving (AVG) bijvoorbeeld stelt dat informatie omtrent iemands gezondheid strikt privé is. Dit betekent onder andere dat jij als werkgever niet mag weten wat de oorzaak is van de ziekmelding. Hoe is dit binnen jouw HR-beleid ingericht? Weet jij wat wel of niet mag binnen de AVG? Let op: bij een onjuiste invulling kunnen er hoge boetes worden uitgedeeld. Voorkomen is beter dan betalen. De ervaren interim HR-specialisten van Bentacera helpen je graag en deskundig.

Interim Voorkom HR Boetes

Energie om te ondernemen!

Met het inhuren van een interim specialist van Bentacera verzeker je je als ondernemer van rust en continuïteit. We zijn dichtbij, betrokken en helpen je met parate kennis. Dat geeft jou energie om te ondernemen!

Artikelen over Interim

Voor meer artikelen, klik hier

Jouw mensen zijn het belangrijkste goed van jouw bedrijf. Je ondersteunt ze zo goed mogelijk om te zorgen dat zij met plezier kunnen presteren. Soms heb je hier een HR-medewerker of zelfs afdeling voor.

Je hebt het vast weleens van iemand gehoord: “De salarisverwerking kunnen we zelf, zo moeilijk is het allemaal niet”.

Het in- en uitlenen van personeel is sinds 1 juli 2012 gebonden aan een aantal spelregels. Dit geldt niet alleen voor het personeel dat bedrijfsmatig wordt uitgeleend, maar in het bijzonder ook voor personeel dat niet bedrijfsmatig wordt uitgeleend.

Wil je graag meer informatie?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Soms kan je als (mkb) ondernemer de hulp van een interim professional goed gebruiken. Iemand die snel zijn plek vindt binnen jouw organisatie en echt van toegevoegde waarde is. De jaarrekening voorbereiden en laten opstellen, extra handjes op de HR-afdeling of als de salarisadministrateur bijvoorbeeld met zwangerschapsverlof gaat.

Onze jarenlange ervaring op het gebied van specifieke functies maakt Bentacera tot de perfecte partner om tijdelijk personeel in te huren. Gedreven experts staan direct voor je klaar! Interesse? Of wil je eerst graag meer informatie ontvangen omtrent de Interim diensten van Bentacera?

Neem dan nu vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs. We komen graag met je in gesprek, leggen verbinding, zijn een sparringpartner en helpen je verder!

Richard Nijholt
Vennoot Audit
Gerard Wolting
Partner - Senior Teamleider MKB
Cobi Osinga
Senior Teamleider P&S