Corporate Finance

Corporate Finance: ondersteuning bij bijzondere beslissingen

Als ondernemer kom je soms in situaties terecht die een ingrijpende invloed kunnen hebben op jouw onderneming en jezelf. Vaak gaat het om ingewikkelde zaken waar je niet dagelijks mee te maken hebt. In deze specifieke gevallen biedt onze partner De Valck Dealmakers in Heerenveen advies op maat.

Of het nu gaat om aan- of verkooptrajecten, waarderingen of financieringen: het team van De Valck helpt je bijzondere beslissingen in goed vertrouwen te maken.

  • Inzichtelijk maken van de waarde van een onderneming
  • Ondernemers ondersteunen bij overnametrajecten
  • Ondersteunen bij professionalisering van de relatie met de bank
Logo Tsg
Contact De Valck Dealmakers
De Valck Dealmakers (1)

Waarmee kunnen we je helpen?

Een overnametraject heeft grote invloed op de betreffende onderneming en ondernemer. De adviseurs van De Valck hebben ruime ervaring op het gebied van de aan- en verkoop van ondernemingen en helpen je de juiste keuzes te maken en het gewenste resultaat te behalen.

In gevallen van bedrijfsopvolging en aan- en verkoop is het vaststellen van de waarde van een onderneming essentieel. De adviseurs van De Valck zijn gespecialiseerd in het waarderen van bedrijven en maken de waarde van uw onderneming inzichtelijk.

De drang om te groeien zit in het bloed van ondernemers, maar daar is vaak financiering voor nodig. De adviseurs van De Valck hebben jarenlange ervaring met uitdagende financieringstrajecten en helpen je de relatie met uw bank te professionaliseren.

Met strategisch advies helpen wij te sturen op jouw bedrijfsresultaat. Zo optimaliseren we de financiële, commerciële en organisatorische performance, met jouw visie als leidraad.

Ook in zwaar weer situaties biedt De Valck uitkomst door middel van advies bij herstructurering. Het toekomstplan, het management en de benodigde financiële middelen vormen de basis voor de herstructurering. Onze specialisten bewaren de rust en ondersteunen bij het beslissingsproces.

Waarom De Valck?

We houden focus op het doel en zorgen voor rust in tijden van ruis

We zijn volledig tot de beschikking van uw onderneming en jouw vraagstuk

We adviseren en denken mee, maar altijd met jouw visie als leidraad

We onderscheiden ons met gedegen kennis en een persoonlijke aanpak

Accountancy-Online

Fusie of overname: ben jij goed voorbereid?

Als ondernemer wordt je niet vaak geconfronteerd met bedrijfsontwikkelingen in het spectrum van fusies en overnames. Dit zijn ontwikkelingen die grote gevolgen hebben voor de toekomst van jouw onderneming en jezelf. Geen overnametraject is hetzelfde. Wij begrijpen de complexiteit en de gevoeligheid van fusie- en overnametrajecten, waarbij ook emoties een grote rol kunnen spelen.

De experts van onze partner De Valck hebben ruime ervaring aan zowel de koop- als de verkoopkant, wat ervoor zorgt dat zij zich als geen ander kunnen inleven in de tegenpartij. Zodoende bieden zij ondersteuning gedurende het gehele proces. Van het benaderen van fusie- en overnamekandidaten en het voeren van onderhandelingen tot het aantrekken van de benodigde bancaire financieringen.

Herstructurering als basis voor een gezonde bedrijfsvoering!

Bevindt jouw bedrijf zich financieel in zwaar weer? Heb jij te maken met rode cijfers? Of draai je genoeg omzet maar maakt je nauwelijks winst?

De adviseurs van De Valck helpt je de knelpunten binnen de organisatie inzichtelijk te maken en de juiste keuzes te maken om deze te verhelpen.

Wat is jouw onderneming waard?

Een logische vraag wanneer je jouw bedrijf wilt verkopen of wilt overdragen binnen de familie. Ook werknemersparticipaties, aandeelhoudersgeschillen, aandelenfusies of een koop van (delen van) een onderneming zijn redenen om een bedrijfswaardering of business valuation te laten opstellen. Voor onze partner De Valck geldt dat de economische waarde altijd het uitgangspunt is van een bedrijfswaardering.

Deze aanpak vereist een grondige kennis van de onderneming en de externe factoren die van invloed zijn. Zodoende is het resultaat niet alleen een waarde, maar ook een goed geanalyseerd inzicht in factoren die op deze waarde van invloed zijn. De specialisten van De Valck hebben ervaring met de waardebepaling van bedrijven in verschillende branches.

De Valck Dealmakers (3)

Waarom advies over financiering inwinnen

De adviseurs van De Valck zijn bekend met de wijze waarop banken en andere financiers te werk gaan bij het beoordelen van financieringsaanvragen. Derhalve kunnen zij je inlichten over de haalbaarheid van jouw plannen en ondersteunen bij het opstellen van jouw financieringsaanvraag.

Optimale ondersteuning door De Valck

Ben je op zoek naar een organisatie die je helpt op het gebied van Corporate Finance? De Valck biedt optimale ondersteuning en ontlast je bij al jouw financieringsvraagstukken.

Met onze zorgvuldig opgebouwde expertise en jarenlange samenwerking zijn al jouw vraagstukken op het gebied van Corporate Finance in vertrouwde handen bij De Valck.

Logo Tsg
Bedrijfsadvies Organisatie Voor Jou
De Valck Dealmakers (2)

Wil je graag meer informatie?

Neem dan vrijblijvend contact op met De Valck!

Onze partner De Valck in Heerenveen is een ervaren Corporate Finance kantoor. Van aan- en verkoopbegeleiding tot het aantrekken van financiering. Kwaliteit, transparantie en doelgerichtheid staan centraal in de manier waarop zij je ondersteunen op het gebied van Corporate Finance.

Contact De Valck Dealmakers


of bel 088 – 321 0 400

PS. Mocht je advies willen inwinnen over een financieel gezonde bedrijfsvoering, kijk dan hier