Insight - Inhouse Business Control

De meerwaarde van InSight

De ruimte om te ondernemen, dát bieden we met InSight. We nemen we de volledige financiële functie van jouw bedrijf over, waardoor je altijd beschikt over actueel en betrouwbaar inzicht in je financiële situatie. De kern van onze meerwaarde is de business controller die deel uitmaakt van jouw team. Deze controller: 

  • Voert regie op de planning en control cyclus
  • Monitort de bedrijfsresultaten
  • Voert diepgaande financiële analyses uit
  • Maakt forecasts en ondersteunt bij budgettering

Doordat onze controller helpt bij het identificeren van kansen en risico’s kan deze het MT voorzien van strategisch advies. De controller stelt het managementteam in staat om strategische beslissingen te nemen die bijdragen aan de groei en de toekomst van jouw bedrijf.

Neem contact met ons op
CFO Service

Inzicht door financial en business control

Wij verzorgen de volledige financiële administratie en bewaken de naleving van wettelijke verplichtingen.

Onze business controller werkt bij jou op locatie en krijgt alles mee wat er speelt. Zo kunnen we precies de expertise inzetten die jij nodig hebt.

Op basis van jouw bedrijfsstrategie stellen we samen vast op welke KPI's er gestuurd moet worden. Zo behalen we de afgesproken doelstellingen.

Wij leveren maatwerk dashboards met diepgaande stuurinformatie. Precies zoals jij het wil.

Slim groeien op basis van data en financieel inzicht. We stellen forecasts op en toetsen de scenarios om te bouwen aan jouw onderneming. Jouw ambities, doelstellingen en aanpak zijn leidend.

Wij zijn jouw CFO. Als sparringpartner voor het MT identificeren wij proactief kansen en risico’s en komen met concreet advies.

Business Control Insight

Financiële ondersteuning en diepgaande inzichten

Als ondernemer wil je vooruit. De juiste stappen maken met het oog op de toekomst. Dat snappen wij maar al te goed. Misschien heb je daarbij financiële ondersteuning nodig, of wil je graag een financiële verdiepingsslag maken om de juiste inzichten te krijgen. Daar helpen wij jou bij.

Ons InSight-abonnement combineert het beste van twee werelden. Als business controller verzorgen wij diepgaande financiële inzichten en daarnaast dragen wij zorg voor jouw volledige financiële administratie. Ontdek hoe jij met deze unieke combinatie de juiste stappen naar de toekomst kunt maken.

  • Strategisch financieel inzicht en ondersteuning
  • Efficiënter en effectiever bereiken van je bedrijfsdoelstellingen
  • Administratieve nauwkeurigheid en compliance

"Met het InSight abonnement weet je waar je staat. Dit geeft rust."

Ruimte om te ondernemen

Jouw financiën in goede handen

Het onderbrengen van jouw financiën bij ons levert verschillende voordelen op. Jij bent niet langer afhankelijk van één persoon binnen jouw organisatie. In plaats daarvan profiteer je van de brede kennis en ervaring van onze experts.

Voor jou één vast aanspreekpunt, maar altijd met de voordelen van een complete organisatie. En is er meer ondersteuning nodig? Dat is altijd mogelijk. Wij zijn snel bereikbaar en altijd klaar om vlot op te schalen.

Wat is onze aanpak?

Voorbeeld4

Quickscan administratie

Wij analyseren de huidige financiële administratie van jouw organisatie en ontwikkelen een rapport met conclusies en aanbevelingen voor de korte en lange termijn. 

Verbeterplan Insight

Verbeterplan

Tijdens de quickscan hebben we vastgesteld met welke verbetervoorstellen we aan de slag gaan en bepalen we samen wat prioriteit heeft. Na het doorvoeren van de verbeteringen gaan we samen in gesprek over het vervolg. 

Voorbeeld21

Onboarding InSight

In deze fase nemen we jouw financiële administratie over en komt onze controller jouw organisatie versterken. Dit noemen we de onboarding in het InSight-abonnement.

Het InSight-abonnement

Met het InSight-abonnement heb je 24/7 een actueel en betrouwbaar inzicht in de financiële situatie van je bedrijf. Onze expert staat naast jou en heeft altijd een antwoord op financiële en administratieve vragen. 

En het kostenplaatje? Dat houden we graag helder. Daarom bieden we deze dienstverlening aan op basis van een vast tarief per jaar. Zo biedt het abonnement transparantie en zekerheid, zonder verrassingen achteraf.

Business En Financial Control

Wil je graag meer informatie?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Meer weten over wat we met InSight voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact op met Mathijs Bakker, via 088 321 0 800 of via e-mail: mathijs.bakker@bentacera.nl en ontdek hoe we jouw bedrijf kunnen voorzien van strategisch financieel inzicht. 

 

Mathijs Bakker
Relatiemanager InSight
Jurgen Makelaar
Partner & Relatiemanager MKB