Personeel

Jouw personeelszaken op orde

Personeel is het belangrijkste kapitaal van een ondernemer. Het is daarom van belang dat de personeelszaken goed op orde zijn en medewerkers met plezier bij jou aan het werk zijn. Of het nu gaat om salarisverwerking, Human Resource Management (HRM), verzuimbegeleiding, pensioenbegeleiding of arbeidsrecht. Wij bieden jou als werkgever de juiste ondersteuning bij al je werkgeversvragen.

  • Succesvolle organisaties blinken uit in goed werkgeverschap
  • Energieke en gedreven adviseurs met verstand van zaken
  • Op 1 plek alle kennis rondom werkgeverschap gebundeld
  • Snel schakelen tussen aanverwante expertises binnen Bentacera
Bentacera Personeel

Waarmee kunnen we je helpen?

Een correcte salarisadministratie vergt veel tijd en kennis. Laat je deels of volledig ontzorgen met de ondersteuning van je eigen salarisadviseur.

Tevreden en blije medewerkers leveren het beste resultaat. Onze HR-adviseurs adviseren je bij het opstellen, implementeren en optimaliseren van een goed HR-beleid.

Houd grip op verzuim en bespaar geld op verzuimkosten met juiste verzuimbegeleiding. Onze casemanagers ondersteunen werknemer en werkgever vanaf ziekmelding.

Het arbeidsrecht is een bijzonder dynamisch rechtsgebied. Alle vragen met betrekking arbeidsrecht, loonbelasting en sociale zekerheid kunnen wij beantwoorden.

Het ontslagrecht in Nederland is aan strenge regels gebonden. Om een medewerker te kunnen ontslaan, is een redelijke grond noodzakelijk. Laat je adviseren door onze ontslagspecialisten.

Voor veel werkgevers en zzp’ers is pensioen een ingewikkelde kwestie. Onze pensioenadviseurs bieden graag helderheid en oplossingen voor jou en jouw organisatie.

Zo ervaren Fruitkracht & Friesland Lease onze dienstverlening

Waarom je personeelszaken Bentaceren

Met meer dan 40 collega's staan we direct voor je klaar

Er is veel specialisme aanwezig binnen Bentacera op diverse gebieden

Ruim 1.500 klanten ondersteunen wij met hun personeelszaken

We zijn in vrijwel alle branches actief met de unieke kennis van onze collega's

Collega's maken het verschil en zijn uniek. Het succes van jouw bedrijf valt of staat met goed functionerende collega's, zij zijn de drijvende kracht binnen jouw bedrijf. Het is daarom belangrijk om je personeelszaken goed te regelen.

Hoe goed functioneert jouw personeelsafdeling?

Druk met ondernemen… niet de specifieke kennis in huis op het gebied van personeelszaken: Ontdek hier meer over de Bentacera WerkgeverScan! 

Personeel Administratie

Personeelsbeleid en -administratie

Medewerkers komen het beste tot hun recht in een werkomgeving waar zij zich betrokken voelen en gewaardeerd worden. Een medewerker die goed tot zijn recht komt en plezier heeft in zijn werkzaamheden levert het beste resultaat. Goed functionerende en blije medewerkers maken het verschil. Een blije medewerker heeft veel voordelen. Zo verzuimt een blije medewerker minder, is productiever en is de kans dat de medewerker jouw bedrijf verlaat kleiner.

Een goed personeelsbeleid en goede personeelsadministratie is hierin belangrijk. Hier komt Human Resource Management bij kijken. Alle vraagstukken op het gebied van instroom, doorstroom en uitstroom worden hierbij helder en eventuele problemen worden opgelost. Onze HR-adviseurs kunnen jou ondersteunen op zowel administratief- als beleidsvlak.

Salarisverwerking goed geregeld

Niets is vervelender voor jouw medewerkers dan wachten op je loon of het verkeerde bedrag ontvangen. Een correcte salarisverwerking vergt veel tijd, kennis en administratie, maar een onjuiste afhandeling is een doorn in het oog voor veel medewerkers. Door je te laten ondersteunen door één van onze salarisadministrateurs of je volledig te laten ontzorgen in de salarisverwerking, weet je zeker dat de salarisadministratie goed verloopt.

Voor vragen met betrekking tot de salarisverwerking kun je altijd terecht bij je eigen salarisadministrateur of salarisadviseur, hierdoor wordt altijd jouw probleem opgelost. Ook voor vagen over loonbelasting en sociale zekerheid kun je bij ons terecht. Met onze ruime ervaring en specialisten zijn wij in staat lastige materie om te zetten in een helder en praktisch advies.

Logo Tsg
Personeel Salarisverwerking

Artikelen over personeel

Een transitievergoeding is een financiële vergoeding die de werknemer kan gebruiken voor de overstap naar een nieuwe baan. Wil je hier meer over weten? Lees onze blog hier!

Wat doe je als een medewerker niet aan de verwachtingen voldoet? Ontdek hoe je adequaat reageert in ons artikel. We bespreken alles over het verbetertraject en de wettelijke verplichtingen waar je als werkgever mee te maken hebt.

Benieuwd naar het geheim achter een soepel draaiende organisatie? In dit profiel komen taken, verantwoordelijkheden en vaardigheden samen om een gestroomlijnde werkomgeving te creëren.

Is er sprake van ontslag op staande voet? Dan eindigt de arbeidsovereenkomst per direct. In onze blog lees je alles over de regels bij ontslag op staande voet.

Met beroepskeuringen draag je bij aan gezonde medewerkers en het terugdringen van verzuim. Lees meer over ons aanbod van wettelijke en medische keuringen.

Benieuwd naar onze invulling binnen personeelszaken?

Neem dan vrijblijvend contact met Margriet of Cobi op!

Als ondernemer ben je gebaat bij een optimaal functionerende afdeling personeelszaken. Deze zorgt voor tevreden medewerkers en continuïteit. Kun jij wel wat ondersteuning gebruiken?
Of wil je eerst graag meer informatie ontvangen omtrent onze dienst Bentacera Personeel?

Neem dan nu vrijblijvend contact op met een van onze personeelsadviseurs.

We komen graag met je in gesprek, leggen verbinding, zijn een sparringpartner en helpen je verder!

 

Margriet Kooijman - Komrij
Teamleider P&S
Cobi Osinga
Senior Teamleider P&S