Internationaal Ondernemen

Klanten helpen internationaal te groeien

Internationaal ondernemen? Of ambities om met
jouw onderneming of webshop de wereld te veroveren?
Bij internationaal ondernemen loop je tegen tal van nieuwe aspecten aan. Denk maar eens aan wet- en regelgeving. Of fiscale zaken.

Bentacera is aangesloten bij Kreston Global, het wereldwijde netwerk van onafhankelijke accountantskantoren.
Kreston Global is - met meer dan 200 aangesloten kantoren - actief in 125 landen. Wereldwijd staan ruim 22.000 professionals voor je klaar!

  • Centrale regie houden en ontzorgen
  • Snel schakelen: professionals met veel ervaring binnen tal van branches
  • Uitstekend op de hoogte van cultuur en (lokale) regelgeving
Meer weten over Kreston
Kreston 3

Waarmee kunnen we je helpen?

Een internationale onderneming moet rekening houden met een scala aan nationale wet- en regelgeving. Als partner van Kreston Global beschikken wij over unieke expertise. Jij ontvangt maatwerk advies omtrent internationaal ondernemen.

Met internationaal ondernemen worden belastingkwesties een stuk ingewikkelder. Bentacera kent de buitenlandse fiscale wetgeving, signaleert trends en veranderingen en is op de hoogte van de kansen die de fiscale wetgeving biedt. 

Internationale onderneming opstarten, overnemen, fuseren of internationale financiering mogelijk maken? Wij kunnen je hiermee ondersteunen en adviseren om het zo soepel mogelijk te laten verlopen. 

Bentacera beschikt met betrekking tot transfer pricing over expertise op wereldwijd niveau, ongeacht of het gaat om prijsafspraken tussen internationale instellingen, dienstverlening, dan wel overdracht van immateriële activa of grensoverschrijdende financieringen. 

Ondernemers en werknemers met internationale activiteiten krijgen te maken met uiteenlopende belastingkwesties. Onze adviseurs kunnen je praktisch advies geven over zaken als 30%-regeling, salary split of sociale zekerheid.

Het arbeidsrecht is een bijzonder dynamisch rechtsgebied en ook dit verschilt per land. Met ons lidmaatschap hebben wij met Kreston Global alle kennis direct beschikbaar en kunnen wij je vragen snel en adequaat beantwoorden.

Personeel en Salariszaken kunnen wij ook op internationaal niveau voor je regelen. Met Kreston Global is het snel schakelen en zorgen wij er samen met een ander Kreston kantoor voor dat de service optimaal is. 

Wij geven fiscale begeleiding en planning aan een brede groep mensen: zoals artiesten, sporters ondernemers, leidinggevenden en hun families op gebied van internationale verhuizing, effectief investeren, nalatenschap en schenkbelasting.

Kreston

Internationale ambities?

Wereldwijd doen zich continu nieuwe kansen voor. Ook technologie maakt internationaal ondernemen steeds eenvoudiger. Jouw internationale ambities najagen? Wees goed voorbereid. Ieder land heeft z’n eigen wet- en regelgeving.

Samen houden we de regie
Als partner van Kreston Global kunnen we je de juiste kennis op de juiste plaats aanbieden. Ons doel is om jou als ondernemer te inspireren en te ondersteunen om al jouw zakelijke ambities te realiseren, ook wanneer je deze buiten de grenzen van Nederland gaat invullen. 

Wij kunnen de internationale groei van je onderneming begeleiden met een laagdrempelige toegang tot onze internationale partners. Daarbij blijven wij - als dat gewenst is - de regie houden. Zo garanderen we je de meest optimale begeleiding. 

Wil je meer weten over de mogelijkheden met Kreston Global of heb je vragen over internationaal zaken doen?

Neem dan contact op met Gooitzen Boonstra of vul het onderstaande contactformulier in.

Gooitzen Boonstra
Consultant CSRD-implementatie

Kreston Global geeft je toegang tot advies van excellente kwaliteit en service, waar ter wereld je ook zaken wilt doen. 

Kreston 5

Kreston Netherlands

Binnen Nederland zijn acht accountants- en advieskantoren aangesloten bij Kreston Global, wij treden gezamenlijk op als Kreston Netherlands. Allen sterk in eigen regio maar met de kennis en vaardigheden om samen met jou verder te kijken.

Bentacera is binnen Kreston Netherlands het grootste kantoor en richt zich voornamelijk op het noorden van Nederland.

De andere kantoren binnen Kreston Netherlands zijn: 

Kernwaarden

De leden van Kreston Global maken gebruik van hun netwerk van lokale contacten om internationale oplossingen uit te werken die geschikt zijn voor jou en jouw bedrijf. 

Alle aangesloten kantoren hebben een hoge professionele standaard en zijn toegewijd aan de kernwaarden van Kreston: 

  • Vertrouwen
  • Reactievermogen
  • Kwaliteit
  • Integriteit 
  • Samenwerking
Bentacera Kreston Internationaal Ondernemen

Kreston Global: Knowing You

Ontwerp Zonder Titel

Kreston Global

Kreston Global is opgericht in 1971 en is één van de grootste accountancy netwerken van de wereld. Kreston Global bestaat uit meer dan 200 onafhankelijke accountancy kantoren en brengt kwalitatief advies en excellente service naar de ondernemer, waar dan ook ter wereld. 

Forum of Firms:
Kreston is lid van het Forum of Firms. Dit is een associatie van internationale netwerken van accountantskantoren. Het doel van deze associatie is het wereldwijd bevorderen van de kwaliteitsnormen voor de financiële verslaglegging en controlepraktijken.