Wat je aandacht geeft groeit

03 maart 2020

Nog even factureren en het onderhandenwerk bepalen en dan zit ’t erop. Dat was 2019! Het eind van het jaar is het ultieme moment om te bekijken hoe je organisatie ervoor staat en stil te staan bij die ene grote vraag: heb ik mijn doelen gehaald en ben ik tevreden met het rendement? En minstens zo’n belangrijke vraag: "wat ga ik volgend jaar doen om mijn nieuwe doelen te halen?” Afgelopen zomer hebben we drie tips gedeeld voor een vliegende start na de zomer:

  1. Schrijf je ambities op
  2. Maak je ambities concreet
  3. Vier behaalde doelen met je collega's

Het begint allemaal met het opschrijven van je eigen ambities. Vervolgens vertaal je deze naar een concreet plan inclusief doelstellingen. Doelen behaald? Vergeet dit niet te vieren met je medewerkers. De uitdaging blijft om je plan en daarmee je doelstellingen op een goede manier te blijven volgen. Want: ‘winnaars hebben een plan en de rest misschien wel een goed excuus of ontzettend veel geluk!’

Vaak rijst de vraag: “hoe gaan wij onze ambities (met een plan) realiseren?” Op dat moment zetten we het MKS® in. Een krachtige tool en een verbluffend eenvoudige methode van omdenken. Met het MKS® kom je met de ondernemer tot de juiste inzichten en creëer je grip en regie. Zo focus je je bijvoorbeeld op de belangrijkste ‘resultaatbepalers’: commercieel gedrag en capaciteits- en kostenbeheersing. Deze informatie levert een directe bijdrage aan het rendement op korte termijn en geeft inzicht over waardecreatie op langere termijn. Precies wat je wilt als ondernemer!

Nieuwsgierig geworden?
Wij informeren, faciliteren en adviseren je graag bij jouw bedrijfsvoering. Dankzij onze nauwe betrokkenheid, onze persoonlijke benadering en doorvertaling van jouw ambities naar behapbare doelstellingen, kunnen wij je helpen met groeien.

Zo werken wij:
Laten we elkaar eerst beter leren kennen onder het genot van een kop koffie (uiteraard geheel vrijblijvend). Tijdens zo’n eerste kennismaking bespreken we al jouw behoeftes. Wanneer er een klik is, gaan we over tot een analyse. In zo’n analyse wordt jouw organisatie in zijn geheel doorgelicht om structurele groei mogelijk te maken op basis van de gezamenlijke bevindingen en nieuwe inzichten. Bovendien vormt de analyse de basis om samen met ons een groeitraject in te gaan.

Als ‘helderheidverschaffers’ helpen we je graag om aandacht te geven aan je bedrijf, zodat je bedrijf groeit. Grip en inzichten leverden bij negen van de tien organisaties binnen drie maanden een beter rendement op. Kortom: resultaat door aandacht voor je bedrijf. En dat mag gevierd worden!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-3210800