Theo Vrieswijk nieuwe vennoot bij Bentacera

27 oktober 2023

Na bijna 23 jaar werkzaam te zijn geweest voor één van de ‘Big Four’, heeft Theo Vrieswijk de overstap gemaakt naar Bentacera. Sinds september is hij aangetreden als nieuwe vennoot en zal hij zijn aandeel gaan leveren om de groei van Bentacera in Groningen te realiseren. Theo brengt veel kennis en ervaring mee en heeft een breed netwerk in Noord-Nederland.  

Samen ambities realiseren

Theo is actief betrokken bij de ondernemer en heeft zich de afgelopen jaren gericht op advisering van startups en scale ups. Hij streeft ernaar om de brede dienstverlening van Bentacera nog beter neer te zetten. ‘We helpen ondernemingen door de financiële basis op orde te brengen en helderheid te verschaffen. Lig je op koers? Waar liggen kansen en mogelijkheden? Dat brengen wij eerst goed in beeld en op basis daarvan kunnen wij op maat gemaakte dienstverlening aanbieden. We kijken niet alleen naar de financiën van een bedrijf, maar we kijken vooral vooruit en adviseren op een breder terrein dan alleen cijfermatig. Wij helpen ondernemers om koers te bepalen en zo hun ambities te realiseren. We creëren helderheid. Samen met de ondernemer denken we mee over een strategie en andere bedrijfseconomische en bedrijfskundige onderwerpen. Denk bijvoorbeeld aan een duidelijke missie en visie, duurzaamheid en personeelsbeleid.’

Theo Vrieswijk

De verbindende factor

Zijn doel is om goede gesprekken te voeren met ondernemers, aandachtspunten te signaleren en problemen op te lossen. Dat doet hij niet alleen, maar met een heel team van adviseurs en professionals. Theo wil graag verbinden. Verbinden met ondernemers en ondernemers met de juiste adviseur verbinden. Theo zegt: ‘Juist door onze brede dienstverlening en diversiteit aan specialisten, beschikken wij gezamenlijk over een enorm netwerk met een grote hoeveelheid kennis en expertise. Het koppelen van de juiste adviseurs aan specifieke vraagstukken, daarin zit onze meerwaarde. Is er een fiscaal vraagstuk? Een vraag op HR-gebied of een overname? Samen hebben wij antwoord op alle vragen.

Toekomst gericht ondernemen

De afgelopen jaren is Theo betrokken geweest bij verschillende ondernemerscompetities en groeiprogramma's. Ook ontwikkelde hij de ‘Toekomstagenda’, een groeiprogramma waarin er samen met de ondernemer gestructureerd wordt gewerkt aan het realiseren van ambities en doelstellingen. ‘Een prachtig concept, wat ik graag bij ondernemers gebruik omdat het helderheid verschaft en een duidelijk groeipad uitstippelt’, aldus Theo.

De agenda van Theo zal in ieder geval goed gevuld zijn de komende tijd. Maar nooit te vol voor een kennismaking met (nieuwe) ondernemers. De koffie staat klaar.