Breng verzuim naar beneden en verhoog je winst!

21 juli 2020

Wij zijn trots op een nieuwe mooie samenwerking met De Amersfoortse Verzekeringen om schadelast bij ziekte te verminderen.

Team verzuim houdt zich binnen de afdeling Personeel & Salaris bezig met verzuimbegeleiding en de meest uiteenlopende vraagstukken op het gebied van preventie en re-integratie.

Denk hierbij aan:

  • Hoe zorg je ervoor dat je medewerker minder vaak verzuimt?
  • Hoe begeleid je een zieke medewerker op de juiste manier?
  • Voldoe ik aan wet- en regelgeving?

Onze verzuim-specialisten begeleiden jou en jouw medewerker gedurende het gehele verzuimtraject conform de Wet verbetering poortwachter.

Door samen te werken met diverse interventiepartijen, kunnen wij door middel van preventie en re-integratie de schadelast bij ziekte verminderen en beheersen. Indien je als werkgever een verzuimverzekering hebt afgesloten, dan nemen wij tijdig in het verzuimdossier contact op met de verzekeraar of tussenpersoon om bijvoorbeeld de inzet van een interventiepartij te bespreken. Ook dienen wij de offertes in met als doel cofinanciering van de vaak hoge kosten aan te vragen.

Per vandaag is er een mooie samenwerking tussen Bentacera en De Amersfoortse Verzekeringen; zo kunnen wij snel voor jou schakelen en heb jij er zo weinig mogelijk werk van. Wij nemen jou alle zorg uit handen, zodat jij als ondernemer je bezig kunt houden met dát wat je het liefste doet: ondernemen.

Meer informatie? Neem contact op via: verzuim@bentacera.nl of bel naar: 088-321 0 700.