Bentacera wint Accountancy Award 2015

26 mei 2015

"Positief, vriendelijk en bijzonder klantgericht" noemde de jury Bentacera in het juryrapport, aldus Gooitzen Boonstra, algemeen directeur van Bentacera. "Bentacera maakt tijd, tijd zodat de ondernemer zich kan richten op het ondernemen, daar is hij immers goed in. Wij zorgen ervoor dat de ondernemer financieel inzicht heeft om de juiste keuzes te maken en dat er specialistische hulp op afroep beschikbaar is. Vanzelfsprekend verzorgen we de jaarrapportages op tijd. Bentaceren noemen we dat!".

Bentaceren

Bentaceren betekent dat je de zaken goed voor elkaar hebt, dat er grip is gekomen op organisatorische processen en dat er tijd gevonden en gemaakt wordt. Het gaat om het creëren van een betere balans tussen leven en werken. Wanneer je gebentaceerd hebt of gebentaceerd bent, dan kun je kwaliteit leveren. Bovendien is er tijd over voor andere dingen, zoals ontspanning, plezier en voor dat waar de ondernemer goed in is: ondernemen!

Nieuwste technologieën

"De beste accountantskantoren en administratiekantoren bieden meer kwaliteit, werken met de nieuwste technologieën en leveren meer waarde.
 Zij boeken verbluffende resultaten voor ondernemers en maken organisaties direct succesvol" aldus de jury van de Nationale Accountancy Awards.

Over de Nationale Accountancy Awards

De ‘Nationale Accountancy Awards’ is een initiatief van Alex van Groningen BV en wijst de beste accountants en administratiekantoren aan. Eind 2014 zijn door de juryleden zo'n 40 accountantskantoren genomineerd voor de Accountancy Awards 2015. Alle kantoren zijn geïnterviewd en de juryleden beoordeelden in april 2015 de kantoren aan de hand van de interviews, factsheets en Graydon rapporten.