Bentacera organiseert Vitaliteitsweek voor medewerkers

08 december 2014

Het verkrijgen van een gezonde balans met betrekking tot in- en ontspanning, dat is het doel van de Vitaliteitsweek bij Bentacera. Van 8 t/m 12 december worden er diverse workshops georganiseerd zoals ‘gezonde voeding’ en ‘yoga’. De vitaliteitsweek wordt afgesloten door een sportmiddag en eindejaarsfeest.

Arbobeleidsplan

“Dit jaar is er door P&O een Arbobeleidsplan opgesteld waarin vitaliteit een speerpunt is”, aldus Gooitzen Boonstra, algemeen directeur van Bentacera. “De vitaliteitsweek is gericht op een kennismaking met verschillende aspecten van vitaliteit en ervaren wat het effect is van vitaliteit. Oftewel: hoe krijg je een gezonde basis met betrekking tot in- en ontspanning. Voor de één is dat een yoga of een massage, voor de ander een wandeling met de hond of het lezen van een goed boek.”

Bentaceren

“Het mede creëren van een betere balans tussen werken en leven noemen wij ‘bentaceren’. Begin dit jaar is bentaceren een intern werkwoord geworden wat al veelvuldig door onze relaties wordt gebruikt”, Dit intern dit werkwoord ook erg belangrijk is voor Bentacera bewijst de vitaliteitsweek en het Arbobeleidsplan. “Wat er intern niet wordt voelt, kan extern ook niet worden uitdragen’ vervolgt Boonstra.

Samenwerking met sportopleiding CIOS

De Vitaliteitsweek wordt afgesloten met een sportmiddag in Sportstad Heerenveen. De organisatie van de sportdag ligt in handen van het CIOS die geruime ervaring heeft met het organiseren van sportevenementen voor bedrijven.