Bentacera breidt activiteiten in Groningen uit met Sai Accountants

19 december 2022

Sai Accountants sluit zich per 1 januari 2023 aan bij Bentacera Groningen. Vanuit het nieuwe kantoor van Bentacera aan de Leonard Springerlaan zullen de klanten van Sai worden bediend. Oprichter Eric-U-A-Sai van Sai Accountants blijft nauw betrokken en zal het aanspreekpunt blijven voor de clientèle.

Eric U-A-Sai voerde in Groningen ruim 38 jaar zelfstandig een accountantspraktijk. De aansluiting bij Bentacera is ingegeven door de toenemende regelgevingsdruk in het vakgebied, de krapte op de arbeidsmarkt en de opvolging.

De betrokken en hoogwaardige dienstverlening van Sai Accountants sluit naadloos aan bij de missie van Bentacera om ondernemers en bestuurders te adviseren en te inspireren om ambities te realiseren in Noord-Nederland. Bentacera is blij met de overdracht en kijkt ernaar uit om nog meer klanten in Groningen te kunnen bedienen.

Bentacera is een ervaren allround accountants- en advieskantoor voor het MKB met meerdere vestigingen in het noorden van Nederland. Waaronder een vestiging in Groningen, waar echte Groningers aan het roer staan. Bij Bentacera geloven wij namelijk in lokale verbondenheid. Alleen door betrokken te zijn en elkaar écht te kennen kunnen we onze klanten van een goed advies voorzien. Zo werkt Bentacera al ruim 100 jaar. Meer over Bentacera kunt u vinden op www.bentacera.nl.

Bentacera En Sai Accountants