Bentacera Groningen

Kantoor Groningen geopend! 

Groningen, de stad die niet mag ontbreken als je het beste accountants- en advieskantoor van het noorden wilt worden. Op 9 juni 2022 was het dan zover! 

Vanuit kantoor Drachten vertrokken 10 collega's op de fiets om letterlijk de kennis en kunde over te dragen naar het nieuwe kantoor in Groningen. Samen met paralympisch kampioen Tristan Bangma, collega's klanten, buren en genodigden werd het kantoor geopend.

Pand Groningen

Over Bentacera

Bentacera is - met zeven vestigingen - een van de grootste accountants- en advieskantoren van Noord-Nederland. Wij zijn betrokken en weten de juiste specialist op het juiste moment te verbinden, met jou als opdrachtgever.

Adviseren en inspireren, dat is onze kracht! Dit alles met de menselijke maat. Stap voor stap, maar altijd met de focus op de toekomst.

Of het nu gaat om accountancy, (pre-)audit, fiscale- en bedrijfsadvisering, personeelsbeleid, Arbo en verzuim, interim of internationaal zakendoen. Bentacera kan jou altijd verder helpen!

Bentacera beschikt over ruim 300 specialisten die we op het juiste moment aan je verbinden. Betrokken adviseurs die jou graag helpen.

Wil je zien hoe Friesland Lease onze diensten ervaart, klik hier

Word jij onze collega in Groningen?

Ik maak mijn eigen toekomst
(samen met Bentacera)

Bij Bentacera zijn we altijd op zoek naar (ervaren) talent, ook in Groningen! Bij Bentacera krijgen collega's alle ruimte om door te groeien, en dat kan op allerlei manieren, zelfs internationaal. 

Regelmatig vragen wij ons af waar onze mensen gelukkig van worden en hoe we als werkgever daarbij kunnen helpen? Zo stimuleren we collega's ook mee te denken over innovatie.

Bentacera wil ook graag een sociale werkgever zijn. Een gezonde balans tussen werk en privé is belangrijk. Zo kunnen wij klanten ook de beste kwaliteit leveren en verwachtingen overtreffen! 

In Groningen zijn wij op zoek naar nieuwe collega's, onder andere:

  • Assistent accountants Audit
  • Assistent accountants PAS
  • Senior assistent accountants PAS
Opening Groningen 3

Wil jij Bentacera beter leren kennen, een vrijblijvend kennismakingsgesprek is altijd een optie.

Neem dan gerust contact op met onze collega Winanda Veenstra!

Staat jouw droombaan hier niet bij? Of heb je andere vragen? Kijk dan op onze Werken bij Bentacera pagina voor vacatures.

Een open sollicitatie is ook een mooie mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen. Wie weet maak jij je eigen toekomst (samen met Bentacera!) 

Winanda Veenstra
Recruiter