Accountant Dokkum

Op zoek naar volledig op maat samengestelde accountancy dienstverlening in Dokkum? Dan ben je bij Bentacera Dokkum aan het juiste adres.

Accountantskantoor gevestigd in Dokkum

Bij Bentacera hebben wij grip op de zaken. Ik ben gebentaceerd. Dit betekent dat je de zaken goed voor elkaar hebt, dat er grip is gekomen op organisatorische processen en dat er tijd gevonden en gemaakt wordt. Het gaat om het creëren van een betere balans tussen leven en werken. Wanneer je gebentaceerd hebt of gebentaceerd bent, dan kun je kwaliteit leveren. Bovendien is er tijd over voor andere dingen, zoals ontspanning, plezier en voor dat waar de ondernemer goed in is: ondernemen!

Accountancy, fiscaal advies, lean consultancy: niets is ons te gek. We zorgen voor je financiële planning en helpen je door het doolhof van financieringen en international tax. Salarisadministratie en pensioenregelingen zijn bij ons in goede handen. Ook met minder veel voorkomende kwesties, zoals bedrijfswaarderingen en overnames kan je bij ons terecht.

Bentacera heeft 7 vestigingen in het Noorden waaronder een accountantskantoor in Dokkum. Onze relaties ervaren onze vestiging in Dokkum als betrokken en dichtbij. Precies wat wij willen: dichtbij onze klant staan. Onze vestiging in Dokkum is gelegen naast de N361 en nabij de N356.

Meer weten?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust (vrijblijvend) contact op met onze accountants in Dokkum via onderstaand contactformulier.

Bentacera Dokkum 3900LR
Johan de Jong
Relatiemanager MKB