Ondernemerskracht - GO180 Personal Trainers

10 juni 2020

Bij GO180 Personal Trainers draait alles om het verbeteren van de kwaliteit van leven. Zowel fysiek als mentaal. Vanuit het geloof dat een gezond en vitaal lichaam zorgt voor een fit en krachtig leven, is GO180 gedreven om mensen te helpen bij het behalen van hun fysieke en mentale doelstellingen. Zo kunnen mensen de maximale potentie van hun eigen lijf en gezondheid vergroten en benutten.

Met een privé gym in Leeuwarden én een net nieuw geopende vestiging in Groningen heeft de coronacrisis voor GO180 een enorme impact. Hielke van der Lei: “Wij mogen helaas geen fysieke trainingssessies verzorgen binnen onze gyms. En zoals het er nu voorstaat, laat de overheid dit pas vanaf 1 juli weer toe.” Trainingen buiten verzorgen mag echter wel. Daarom is GO180 snel overgegaan tot actie door een ‘buiten gym’ te bouwen, zodat ze hun cliënten buiten kunnen trainen. Het verzorgen van intakegesprekken, coaching en adviesgesprekken vindt nog wel volgens RIVM richtlijnen binnen plaats.

“Vanaf het moment dat wij onze deuren moesten sluiten, hebben we ook hard gewerkt om onze dienstverlening op afstand aan te kunnen bieden. We hebben ons gericht op een programma gebaseerd op jaren kennis en ervaring van onze coaches en de honderden cliënten die wij hebben mogen begeleiden”, aldus Hielke van der Lei. Dit heeft geresulteerd in GO180 @HOME en Premium, twee online coaching programma’s waarbij je samen met je coach werkt aan je fysieke en mentale doelstelling(en). “Het feit dat de gyms en sportscholen gesloten zijn, hoeft niet te betekenen dat je niet aan je gezondheid en vitaliteit kunt werken.”

Sinds vier weken zijn de programma’s live en ze stijgen in populariteit. GO180 wil hiermee nu dan ook graag inzetten op landelijk bereik. “Onze ‘buiten gym’ wordt goed ontvangen door onze huidige cliënten”, vertelt Jeroen Dijkstra “Zij zijn enorm blij dat ze weer aan de slag mogen. GO180 is namelijk veel meer dan alleen trainen, advies en coaching. Het is een community, en ook dat missen de mensen!”

GO180 heeft nog een duidelijke tip: “Besteed veel aandacht aan de klanten die je hebt. Wees waardevol voor ze. Ook is het belangrijk kritisch naar je strategie, propositie en doelen te kijken. Wat kan er verbeterd worden? Maak optimaal gebruik van de extra tijd die je hebt om aan je bedrijf te werken.”