Pensioen

Goed pensioenadvies zorgt voor tevreden medewerkers!

Ingewikkelde pensioenoverzichten, wet- en regelgeving die verandert en onduidelijkheid over de pensioenleeftijd… Ben jij op de hoogte van de geldende pensioenregeling binnen jouw bedrijf? En van de komende veranderingen in het pensioenstelsel?

Pensioen is een lastige kwestie voor vele werkgevers. Bentacera werkt samen met Strax Pensioen en samen helpen wij jou graag en deskundig.

  • Advisering collectieve pensioenfondsregelingen
  • Advisering en begeleiding bij pensioen- en lijfrenteverzekeringen die worden uitgekeerd
  • Advisering overlijdensrisicoverzekering (collectief of individueel)
  • Advisering pensioen voor de DGA of de zelfstandig ondernemer
  • Pensioencommunicatie voor medewerkers
Contact Pensioen
Bentacera-interim

Daarom advies over pensioen inwinnen via Bentacera

Onze specialisten beschikken over de meest actuele kennis omtrent pensioen.

Over een – voor veel werkgevers - lastig onderwerp praktisch en helder adviseren.

Een goede pensioenregeling bindt medewerkers aan jouw bedrijf.

Wij zijn met name actief voor bedrijven in Friesland, Groningen en Drenthe.

De zorgplicht van jou als werkgever

Als werkgever heb je een verplichte zorgplicht naar jouw medewerkers als het gaat om pensioen. Dit betekent dat de medewerkers moeten worden geïnformeerd over het pensioen. Op het moment dat je als werkgever niet voldoet aan de zorgplicht kan dit leiden tot aansprakelijkheid of schadeplichtigheid.

Het is dus belangrijk dat jij als werkgever jouw medewerkers de juiste pensioenregeling aanbiedt. Geldt er binnen jouw bedrijf nog een actuele pensioenregeling? Als onze pensioenadviseurs een QuickScan uitvoeren van de bestaande regeling gaan we na of de regeling nog voldoet aan de juiste wet- en regelgeving. Dit is met het oog op de veranderingen van de komende jaren van groot belang.

 

Wil je graag meer informatie?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Heb je vragen over pensioen, zorgplicht of de komende veranderingen in het pensioenstelsel? Of zit je nu met een lastig pensioenvraagstuk? Bentacera en de pensioenadviseurs van Strax pensioen ontwerpen, implementeren of houden de pensioenregeling van jouw bedrijf actueel.

Ook voor een Quickscan of algemeen pensioenadvies kun je altijd contact opnemen met een van onze adviseurs. Wij helpen je graag verder!

Collega