Van ‘vieren' een tien maken

Gepubliceerd op 22-12-2016 09:47:54
Van ‘vieren' een tien maken

Nog een paar dagen en 2016 is voorbij. Ook aan onze #eindejaarstips komt bijna een eind. Na een aantal praktische, financiële en fiscale tips, nu een tip van geheel andere aard.

Vandaag is een bijzondere dag van het jaar; Eerste Kerstdag. Een christelijke feestdag, die voor velen een echte familiedag is. Het samenzijn met je meest dierbare mensen, genietend van overvloedig veel lekkers, maakt het vaak tot een prachtige feestdag.

Bij een feest is er ook altijd wat te vieren. Wat vier jij en hoe goed ben jij eigenlijk in vieren? Scoor jij een tien als het gaat om vieren? Van een feestje hier, naar een party daar, ja dat lukt vaak nog wel…maar hoe zit het binnen je gezin of met de mensen in jouw bedrijf? Maak je bewust tijd om stil te staan bij dat wat goed gaat?

Vaak gaat het om kleine dingen die van grote waarde zijn. Door hier een moment voor te nemen, doe je belangrijke inzichten op die je anders in de snelheid van jouw leven had gemist. Misschien zit er bij dit inzicht wel een belangrijke les die je volgend jaar enorm kan helpen. Dit onder het motto ‘wat werkt meer doen, wat niet werkt stoppen’!

Hoe waardevol zou het zijn als je de laatste dagen van 2016 wat lessen gaat ophalen bij de mensen om je heen? Dat begint bij het stellen van de juiste vraag. Bijvoorbeeld: wat heb je geleerd in 2016 en hoe ga je dit benutten in 2017? Op deze manier kunnen we samen nog beter vieren en vooruitkijken. Succes!

Wij maken tijd

  • De zaken goed op een rij hebben
  • Grip op processen krijgen
  • Betere balans tussen leven en werken
  • Wij maken tijd door te bentaceren!

Alles in de cloud

bentaceraapp

Alles op één plek: de Bentacera cloud!

Meer weten?

Werkgebied

74092d12-7f1f-4a06-a7fd-b17d1cfce256