Administratiekantoor Dokkum

Administratiekantoor Dokkum

Jouw boekhouding bij een betrouwbaar administratiekantoor in Dokkum? 

Je houdt van het ondernemerschap, maar krijgt spontaan jeuk als het op het doen van de boekhouding aankomt. Al die cijfertjes en regeltjes: het is helemaal niets voor jou. Geeft niets! Ieder zijn vak. Wij van Bentacera helpen je graag met de administratie. Neem gerust contact op met ons administratiekantoor in Dokkum. 

Je cijfers altijd bij de hand
Je wilt niet uren en uren kwijt zijn aan het invullen van al het papierwerk, maar het is natuurlijk wel handig om te weten hoe de vlag erbij hangt binnen jouw onderneming. Daar hebben wij een oplossing voor. We werken met praktische (online) softwarepakketten, die je overal ter wereld binnen no-time een handig en helder overzicht geven van jouw administratie. De Bentacera Cloud en de bijbehorende app maken het allemaal nóg eenvoudiger!

Slim boekhouden
Boekhouden een tijdrovende klus? Dat zijn onze specialisten niet met je eens. Met de inzet van hun kennis en de middelen van tegenwoordig valt dat namelijk best mee. Er kan bijvoorbeeld steeds meer geautomatiseerd worden en dat scheelt jou als ondernemer enorm veel tijd én werk. Twee vliegen in één klap dus! Benieuwd hoe het met bijvoorbeeld automatische bankkoppelingen en kasmutaties via kassakoppelingen of importbestanden zit? De specialisten van ons administratiekantoor in Dokkum leggen je graag alles uit over deze slimme manier van boekhouden

Betrokken en eerlijk 
​Al onze adviseurs en accountants zijn oprecht betrokken en eerlijk. We bestuderen niet alleen jouw cijfers, maar we denken ook met je mee. En als het nodig is, durven we ook best de discussie met je aan te gaan. Heb je advies nodig over bijvoorbeeld accountancy, personeelsbeleid of bedrijfsopvolging? Wij helpen je graag! Samen kom je verder, toch?

Nieuwsgierig?
​Ben je geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan contact met ons op voor een bakje koffie en vrijblijvend gesprek op ons administratiekantoor in Dokkum! 

Bentacera Dokkum

Pier Prinslaan 19
9101 PX Dokkum

Postadres

Pier Prinslaan 19
9101 PX Dokkum

Tel: (088) 321 0 820

Bentacera Dokkum

Wij maken tijd

  • De zaken goed op een rij hebben
  • Grip op processen krijgen
  • Betere balans tussen leven en werken
  • Wij maken tijd door te bentaceren!

Alles in de cloud

bentaceraapp

Alles op één plek: de Bentacera cloud!

Meer weten?