Salarisverwerking

Salarisverwerking: compliant en stimulans voor werkplezier!

Salarisverwerking is complex en vergt veel tijd en administratie; de maandelijkse verloning, in- en uit dienst van personeel, salarismutaties, verlof, contracten en nog veel meer. Maak het jezelf als ondernemer gemakkelijk en besteed de salarisverwerking bij ons uit: zo creëer je een vast aanspreekpunt, heb je  24/7 inzicht in jouw eigen salarisadministratie en lossen we tijdig eventuele knelpunten deskundig voor je op!

  • Gecertificeerde salarisadministratie
  • Sociale verzekeringen
  • Arbeidsvoorwaarden
  • Wet- en regelgeving

Onze salarisverwerking afdeling is ISAE type I gecertificeerd.
Wil je weten wat dit precies inhoudt, klik dan hier om het nieuwsartikel hierover te lezen.

Bentacera-interim

Daarom de salarisverwerking uitbesteden aan Bentacera

Bentacera zorgt ervoor dat jouw salarisadministratie voldoet aan alle geldende wet- en regelgeving.

Door onze veelzijdigheid beschikken wij over de meest actuele kennis op het gebied van salarisadministratie.

Onze salarisexperts zijn binnen tal van branches met name actief in Friesland, Groningen en Drenthe.

Een goed functionerend salarishuis stimuleert het werkplezier van jouw medewerkers.

Salarisverwerking goed geregeld

Niets is vervelender voor jouw medewerkers dan wachten op je loon of het verkeerde bedrag ontvangen. Ook de Belastingdienst kijkt mee. Voor veel bedrijven is het uitbesteden van de complete salarisadministratie dan ook een logische stap in de bedrijfsvoering. Een correcte salarisverwerking vergt namelijk veel tijd, actuele kennis en administratie, maar een onjuiste afhandeling is een doorn in het oog voor veel medewerkers en werkgevers.

Door je te laten ondersteunen door één van onze salarisadministrateurs of je volledig te laten ontzorgen in de salarisverwerking, weet je zeker dat de salarisadministratie goed verloopt. Ook als je interim ondersteuning nodig hebt in geval van ziekte, verlof of vertrek.

Tijdelijke ondersteuning nodig?

Een salarisadviseur gaat een verkennend gesprek met je aan en praat je bij over de mogelijkheden die wij vanuit Bentacera kunnen bieden. Uiteindelijk bepaal jij als ondernemer wat je wel uitbesteed en welke werkzaamheden je in eigen beheerd houdt. Hierdoor is er altijd een passende oplossing voor jou.

Bentacera-personeel

Wil je graag meer informatie?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Wil je de salarisverwerking (deels) uitbesteden aan Bentacera? Volledige focus op ondernemen en 24/7 inzicht op de salarisadministratie! Of wil je eerst graag meer informatie ontvangen omtrent het uitbesteden van jouw salarisverwerking?

Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze salarisadviseurs. Wij helpen je graag!