Instroom van personeel

Ondersteuning bij werving en selectie

Het vinden van een nieuwe medewerker die past bij jouw bedrijf en binnen de functie kan momenteel een flinke uitdaging zijn. Wat zijn je eisen en wensen? Wat voor tekst zet je in de vacature en waar plaats je deze? In samenwerking met jou, als werkgever, kijken we naar wat past binnen jouw bedrijf en hoe we die nieuwe medewerker vinden én aan jouw bedrijf gaan verbinden. Onze ervaren HRM-specialisten ondersteunen je o.a. bij:

  • de gehele werving & selectie
  • het voeren van (sollicitatie)gesprekken
  • het opstellen van een inwerkprogramma.
Voorbeeld15

Daarom advies en ondersteuning over instroom van personeel via Bentacera regelen

Een betrokken en professioneel team van HRM-adviseurs staat direct voor je klaar.

Onze specialisten beschikken over volop kennis en ervaring omtrent werving & selectie.

Helder en praktisch advies: minder kopzorgen voor jou als werkgever.

Wij zijn met name actief voor bedrijven in Friesland, Groningen en Drenthe.

Wat levert juiste instroom van personeel op?

De voorbereiding op het voeren van sollicitatiegesprekken is essentieel. Je wilt immers zoveel mogelijk te weten komen over de kandidaat. In het gesprek maak je kennis met de kandidaat en onderzoek je op deze kandidaat de goede match is. Wat heeft de kandidaat voor achtergrond en welke vragen wil je tijdens het gesprek stellen? De juiste vragen stellen en een goed gesprek voeren kan erg lastig zijn. Wij bieden ondersteuning en begeleiding bij het voeren van gesprekken en helpen bij het maken van de juiste selectie. Door aandacht te besteden aan het wervings- en selectietraject, voorkom je onnodige kosten en wordt de kans op een goede match vergroot.

Voorbeeld18

Ondersteuning bij het opstellen van een inwerkprogramma

Wanneer de juiste kandidaat gekozen is, wil je natuurlijk dat deze nieuwe medewerker zo snel mogelijk ingewerkt is. Om hem of haar welkom te heten binnen jouw bedrijf, is een goed inwerkprogramma van belang. Ook wel onboarding traject genoemd. Dit zorgt ervoor dat jouw nieuwe medewerker in korte tijd het bedrijf leert kennen en zijn weg weet te vinden. Een geslaagde onboarding verhoogt de kans op een goede en langdurige samenwerking, waarmee de kans op verloop wordt verlaagd en de continuïteit van jouw onderneming wordt geborgd.

Voorbeeld18

Artikelen over Thuiswerkbeleid

Klik hier voor meer artikelen over diverse onderwerpen

Hieronder lees je hoe het werkt met de thuiswerkvergoeding vanaf 2022.

We weten allemaal dat de juiste instellingen voor de thuiswerkplek van groot belang zijn om de risico's van fysieke klachten te voorkomen! Een online werkplekcheck kan hierbij uitkomst bieden.

Naast de praktische kant van gezond en veilig thuiswerken is er ook een juridische kant. Want wie is waar verantwoordelijk voor? Zijn de rechten helder en herroepbaar? Wordt de vergoeding fiscaal juist en slim verloond?

Bentacera-personeel

Wil je graag meer informatie?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Heb je vragen over de instroom van nieuw personeel binnen jouw onderneming? Of speelt er nu een situatie binnen jouw bedrijf waarbij onze HRM-specialisten kunnen bijspringen? Wij helpen je graag verder, zodat de instroom van nieuw personeel soepel verloopt en jij als werkgever kunt vertrouwen op de best mogelijke match. Wil je graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze HRM-adviseurs.

 Naast instroom, bieden wij ook ondersteuning op het gebied van doorstroom van personeelen uitstroom van personeel. Met de kennis en ervaring vanuit het vakgebied, leveren onze adviseurs HRM-ondersteuning op alle vlakken.