Doorstroom van personeel

Het blijven boeien en binden van personeel

Het binden van talentvolle medewerkers is belangrijk voor de kracht en de continuïteit van jouw organisatie. Zitten de juiste mensen op de juiste plaats? En kun je ze intern uitdagen, laten doorgroeien en zo behouden voor je organisatie?

Het boeien en binden borgt niet alleen de continuïteit maar levert ook op termijn meer rendement op. De doorstroom van personeel vergt specifieke kennis. De HRM-specialisten van Bentacera helpen je graag bij het managen van het gericht doorstromen van jouw personeel.

 • Opstellen van functieprofielen
 • Het inrichten van een gesprekkencyclus
 • Vastleggen van afspraken in een personeelshandboek
Voorbeeld15

Daarom advies en ondersteuning over instroom van personeel via Bentacera regelen

Een betrokken en professioneel team van HRM-adviseurs staat direct voor je klaar.

Volop kennis en ervaring over het succesvol laten doorstromen van personeel.

Helder en praktisch advies: minder kopzorgen voor jou als werkgever.

Wij zijn met name actief voor bedrijven in Friesland, Groningen en Drenthe.

Zo kunnen wij je helpen

Gemotiveerde medewerkers zijn essentieel voor iedere organisatie. Organisaties met betrokken medewerkers zijn productiever, innovatiever en winstgevender. Om de doorstroom van personeel binnen jouw organisatie zo goed mogelijk te begeleiden zetten wij de volgende middelen in:

 • Functieprofielen
 • Gesprekkencyclus
 • Belevingsmonitor
 • Beloningsbeleid
 • Salaris benchmark
 • Bonusbeleid of winstdelingsregeling
 • Personeelshandboek en gedragsreglement
 • Opleidingsbeleid
Voorbeeld21

Artikelen over Personeel

Klik hier voor meer artikelen over diverse onderwerpen

Het personeelsbeleid van een onderneming omvat alle acties en maatregelen die zijn bedoeld de arbeid binnen het bedrijf zo te organiseren, dat het helpt doelstellingen te verwezenlijken. Maar waarom heb je het nodig? Lees hier verder.

Van 15 tot en met 19 november 2021 is het de Week van de Werkstress. In deze week wordt (extra) veel aandacht besteed aan het bestrijden van werkstress. Het thema dit jaar: Mentale Kracht.

Het ‘hybride werken’, zoals het ook wel genoemd wordt, lijkt voor veel bedrijven de standaard te worden. Wat wil jij hier mee?

Bentacera-personeel

Wil je graag meer informatie?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Heb je vragen over het gericht laten doorstromen van personeel binnen jouw onderneming? Of speelt er nu een situatie binnen jouw bedrijf waarbij onze HRM-specialisten kunnen helpen? Wij helpen je graag verder, zodat het doorstromen van talentvolle medewerkers soepel verloopt en jij als werkgever kunt werken aan rendement en continuïteit.

Wil je graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze HRM-adviseurs.

Naast de doorstroming van personeel, bieden wij ook ondersteuning op het gebied van instroom van personeel en uitstroom van personeel. Met de kennis en ervaring vanuit het vakgebied, leveren onze adviseurs HRM-ondersteuning op alle vlakken.