Human Resource Management

Medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal van jouw bedrijf. Wij geloven dat medewerkers het beste tot hun recht komen in een omgeving waar zij betrokken en gewaardeerd worden. Een medewerker die goed tot zijn recht komt, zal eerder tevreden zijn en levert het beste resultaat. Hier komt human resource management bij kijken. Onze adviseurs bieden HRM-ondersteuning, samen met jou, om dit voor elkaar te krijgen. Van personeelsadministratie tot het opstellen, invoeren en optimaliseren van het HR-beleid.

Wat houdt HR-beleid in?

Personeelsadministratie en personeelsbeleid omvatten alle vragen en werkzaamheden, die raakvlakken hebben met jouw medewerkers. Dit kan uiteenlopen van een vraag over salaris, tot het voeren van functioneringsgesprekken én van het schrijven van een personeelshandboek of het opstellen van het thuiswerkbeleid tot het onderzoeken van de tevredenheid en beleving van jouw medewerkers. Vanuit Bentacera bieden wij de mogelijkheid om zowel bij de administratie als bij het beleid te ondersteunen.

Wat levert goed HR-beleid op?

Investeren in je medewerkers kost tijd en geld, maar het levert jouw bedrijf ook veel dingen op. Een effectief ingericht personeelsbeleid bespaart jou als ondernemer tijd en geld. 

Wanneer je goed voor je medewerkers zorgt, zorg je ervoor dat zij tevreden zijn. Dit kun jij als ondernemer op verschillende manieren doen. De eerste gedachte die vaak bij mensen opkomt is een kloppend salaris, maar een goede werksfeer, waardering uitspreken voor het geleverde werk en je medewerkers betrokken houden bij je bedrijf, zorgen er ook voor dat je medewerkers tevreden zijn, blijven en/of worden.

Door goed voor je medewerkers te zorgen, zorgen zij goed voor je klanten of gasten. En als je dan die tevreden medewerkers, klanten en gasten hebt, dan levert dat goede marketing op voor jouw bedrijf, ook wel employer branding genoemd. Wil jij je bedrijf op de kaart zetten, zorg er dan voor dat je ambassadeurs creëert- en dat begint bij goed zorgen voor je medewerkers.

HR ondersteuning van Bentacera

De HR-adviseurs kunnen ondersteunen bij het voeren van de personeelsadministratie in verschillende systemen, waaronder E-HRM. De adviseurs ondersteunen bij het inrichten van een systeem en het implementeren van nieuwe/verbeterde werkwijze(n) binnen jouw bedrijf.

Naast het voeren van de personeelsadministratie, werken we, samen met jou, aan personeelsbeleid. Wij helpen bij het opstellen en optimaliseren van het personeelsbeleid en ondersteunen, waar nodig, bij de implementatie hiervan. Als jouw HR-business partner kijken wij hier naar de hele breedte van personeelsvraagstukken, waar we door middel van interim opdrachten of op projectbasis, samen, aan werken. Dit kan onderverdeeld worden in drie gebieden:
· Instroom: heb jij een goed beeld van hoe je zo efficiënt en effectief mogelijk nieuwe medewerkers binnen jouw bedrijf laat instromen?
· Doorstroom: weet jij hoe je je medewerkers tevreden houdt?
· Uitstroom: hoe neem ik op een goede en nette manier afscheid van mijn medewerker?

Waarom kiezen voor HR ondersteuning bij Bentacera?

Als HR-adviseurs werken we, met de nodige kennis en ervaring vanuit het vakgebied, graag aan het professionaliseren van het personeelsbeleid bij jouw bedrijf. Wij zijn betrokken, eerlijk en puur met een scherp oog voor kwaliteit. Wij durven de discussie met je aan te gaan en willen de HR-business partner zijn die jou en jouw bedrijf helpen bij het bereiken van doelen.

Wij zijn overtuigd dat de medewerkers het belangrijkste kapitaal zijn van jouw bedrijf. Wij geloven dat medewerkers het beste tot hun recht komen in een omgeving waar zij betrokken en gewaardeerd worden. Een medewerker die goed tot zijn recht komt zal eerder tevreden zijn en levert het beste resultaat. Tevreden medewerkers zorgen op hun beurt weer voor meer productiviteit, hogere winst en lager verzuim. Win-win.

Deze filosofie heeft bij het HR advies team geleid tot de volgende droom, namelijk:

‘Een wereld waarin alle medewerkers bevlogen zijn en daarmee bijdragen aan succesvol ondernemen.’

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 088-3210700 of door middel van onderstaand contactformulier. Wij helpen je graag verder.

Onze specialisten op het gebied van Human Resource Management

Lukas van Middelaar

Lukas van Middelaar

Drachten

Senior Personeels- en Salarisadviseur

Marian van Vliet

Marian van Vliet

Drachten

Personeels- en Salarisadviseur

Cobi Osinga

Cobi Osinga

Drachten

Senior Personeels- en Salarisadviseur

Yme van der Meer

Yme van der Meer

Drachten

Junior Personeelsadviseur

Sanne Rikst Reijenga

Sanne Rikst Reijenga

Drachten

Junior Personeelsadviseur

Wij maken tijd

  • De zaken goed op een rij hebben
  • Grip op processen krijgen
  • Betere balans tussen leven en werken
  • Wij maken tijd door te bentaceren!

Alles in de cloud

bentaceraapp

Alles op één plek: de Bentacera cloud!

Meer weten?

Werkgebied

74092d12-7f1f-4a06-a7fd-b17d1cfce256