Human Resource Management

HRM: jouw personeelsbeleid goed geregeld!

Medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal van jouw bedrijf. Medewerkers komen het beste tot hun recht in een omgeving waar zij betrokken en gewaardeerd worden. Het succes van jouw bedrijf hangt dus samen met goed functionerende en blije medewerkers. Goed personeelsbeleid speelt hierbij een belangrijke rol. Hét moment waarbij Human Resource Management (HRM) komt kijken.

Onze HRM-adviseurs ondersteunen jou als werkgever hier graag bij. Wij zijn betrokken, denken graag met jou mee en zorgen dat jij je personeelsbeleid goed geregeld hebt.

  • Uitvoeren van de personeelsadministratie
  • Implementeren en optimaliseren van het HR-beleid
Personeel HRM

Daarom HRM-advies en ondersteuning via Bentacera regelen

Een ervaren team met HRM-specialisten staat direct voor je klaar.

Praktisch en helder adviseren én professionele ondersteuning bieden.

Goed HRM-beleid zorgt voor loyale medewerkers, lager verzuim en hogere productiviteit.

Wij zijn met name actief voor bedrijven in Friesland, Groningen en Drenthe.

E-HRM

We leven in een wereld waarin verandering de enige constante is en jij als ondernemer snel wilt kunnen inspelen op kansen en mogelijkheden die zich voordoen. Om jouw bedrijf en het personeelsbeleid hierin optimaal vorm te geven en jou hierbij te helpen bieden wij een digitaal HR-pakket aan. Dit is een op maat gemaakt softwarepakket. Wij bieden jou hiermee – naast de mogelijkheden die jouw eigen salarispakket biedt – een gebruiksvriendelijke, digitale omgeving die helpt om eenvoudig al jouw personeelszaken te beheren.

Het pakket biedt tijdige signaleringen, dossiervorming, het bijhouden van de gesprekkencyclus, zicht en grip op ontwikkeling en functioneren van jouw medewerkers, recruitment op maat en nog vele andere mogelijkheden.

 

Zo gaan wij te werk

Allereerst komen we graag met jou in contact en voeren we een verkennend gesprek waarin wij jouw bedrijf leren kennen. Dit gesprek is vrijblijvend. Zijn er mogelijkheden om de personeelszaken binnen jouw bedrijf te optimaliseren, dan komen wij met een voorstel. Is dit akkoord, dan gaan we starten met het project. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: het ontwikkelen, implementeren en optimaliseren van het personeelsbeleid. Ook verzorgen we graag praktisch advies en onafhankelijke ondersteuning bij bijvoorbeeld instroom, doorstroom of uitstroom van je personeel.

Met een enthousiast team van HR-adviseurs helpen wij jou bij al jouw HRM-zaken. Dit kan op projectbasis, via interim-werkzaamheden of door vaste overlegmomenten in een jaar te plannen. Op projectbasis werken we bijvoorbeeld aan nieuwe functieprofielen, zetten we een gesprekkencyclus op of een (vernieuwd) HR-beleid. Ook is het mogelijk een HR-adviseur flexibel, voor een dagdeel of meerdere dagdelen (interim) in te zetten voor jouw onderneming.

 

Wil je graag meer informatie?

Neem dan vrijblijvend contact met Yme of Marian op!

Te druk, te weinig kennis en daardoor steeds minder aandacht voor het menselijk kapitaal, de medewerkers. Herken jij iets als werkgever of ondernemer? Het gevolg is minder betrokken medewerkers, minder resultaat en zelfs de continuïteit kan in gevaar komen.

De (interim) HRM-specialisten van Bentacera nemen een hoop zorgen voor je uit handen neemt. Samen creëren we grip op jouw personeelsbeleid én besparen we geld.

Interesse? Of wil je eerst graag meer informatie ontvangen over onze dienst HRM?

Neem dan nu vrijblijvend contact op met een van onze HRM-adviseurs. We komen graag met je in gesprek, leggen verbinding, zijn een sparringpartner en helpen je verder!

Yme van der Meer
HR Adviseur P&S
Marian van Vliet
Senior HR Adviseur P&S

Tijdelijke ondersteuning nodig?

Regelmatig zien we dat het HR beleid er soms ‘bij gedaan’ wordt door de ondernemer zelf of de administratief medewerker. HR krijgt daardoor niet de aandacht die het verdient. Het kan zijn dat je hierdoor als ondernemer groeikansen misloopt of zelfs extra risico’s loopt. ​

Artikelen over HRM

Klik hier voor meer artikelen

Hoe zorg jij voor tevreden medewerkers die hun werk goed en met plezier uitvoeren? Lees alles over de mogelijkheden van een MTO binnen jouw organisatie!

Benieuwd naar het geheim achter een soepel draaiende organisatie? In dit profiel komen taken, verantwoordelijkheden en vaardigheden samen om een gestroomlijnde werkomgeving te creëren.

Vanaf 2 juni is de Subsidieregeling praktijkleren weer beschikbaar voor werkgevers. Ontdek hoe je in aanmerking komt en investeer in de toekomst met praktijk- en werkleerplaatsen.

Help je werknemers met het verduurzamen van hun woning. We hebben voor je uitgezocht welke financieringsmogelijkheden je kunt aanbieden voor de aanschaf van een warmtepomp.

Ontdek welke fietsregelingen je als werkgever kunt treffen om jouw medewerkers fit te houden en het verzuim te verlagen. We vertellen je graag over de diverse vormen van een fietsplan.