ARBEIDSRECHT, LOONBELASTING EN SOCIALE ZEKERHEID

Arbeidsrecht: met ons advies voorkom je conflicten!

Het arbeidsrecht is een bijzonder dynamisch rechtsgebied. De wet- en regelgeving met betrekking tot personeel en arbeid verandert continu. Dit heeft invloed op de bedrijfsvoering van jouw bedrijf, als werkgever wil jij juridische risico’s zoveel mogelijk beperken.

Als werkgever is het dan ook vaak lastig om op een praktische manier om te gaan met de op dat moment geldende wet- en regelgeving. Kun jij als werkgever wel ondersteuning gebruiken in jouw juridische vraagstukken en wil jij juridische risico’s verminderen? Onze ervaren arbeidsrechtelijke adviseurs helpen jou graag verder.

 • Juridische ondersteuning om risico's van jouw bedrijf te verminderen
 • Van opstellen van arbeidsovereenkomsten tot beëindigen dienstverband
 • Controle op jouw arbeidsovereenkomsten
Collega

Daarom juridisch advies over arbeidsrecht via Bentacera inwinnen

Een betrokken en deskundig team van adviseurs staat direct voor je klaar.

De specialisten van Bentacera beschikken over actuele kennis omtrent arbeidsrecht.

Snel en praktisch arbeidsrechtelijk advies; een besparing in tijd voor jou als werkgever

Wij zijn met name actief voor bedrijven in Friesland, Groningen en Drenthe.

Waarom is arbeidsrecht zo belangrijk?

Als werkgever wil je conflicten met je medewerkers voorkomen. Daarom is het belangrijk om continu goed op de hoogte te zijn van de rechten en plichten van jouw als werkgever, maar ook van die van jouw medewerkers. De belangen bij arbeidsrecht zijn dus voor beide partijen groot. De arbeidsrechtelijke adviseurs binnen Bentacera ondersteunen jou als werkgever graag op het gebied van arbeidsrecht en alles wat hierbij komt kijken, denk hierbij bijvoorbeeld aan:

 • Arbeidsovereenkomsten opstellen
 • Arbeidsovereenkomsten checken of deze juridisch nog correct zijn
 • Cao-recht
 • Wet Arbeidsmarkt in Balans
 • Proeftijd, aanzegtermijn
 • Ketenregeling
 • Concurrentie- en relatiebeding
 • Doorwerken na de pensioengerechtigde leeftijd

Abonnement Arbeidsovereenkomsten & Update

Met het abonnement controleren onze adviseurs jaarlijks de model-arbeidsovereenkomsten die jij gebruikt binnen jouw bedrijf. Denk hierbij aan een overeenkomst van bepaalde tijd, onbepaalde tijd of een oproepovereenkomst. Als je (nog) geen goed model hebt, maar hier wel behoefte aan hebt, kun je ook een model van Bentacera afnemen.

Onze juridische adviseurs zullen je modellen jaarlijks op jouw verzoek updaten aan de hand van de wijzigingen in wet- regelgeving, de eventuele van toepassing zijnde CAO en de wijzigingen binnen de organisatie zelf. Daarnaast wordt gekeken of nieuwe rechterlijke uitspraken en andere nieuwe inzichten wijzigingen zullen meebrengen die van belang zijn voor de arbeidsovereenkomsten.

Wil je graag meer informatie?

Neem dan vrijblijvend contact met Danielle op!

Heb je vragen over het arbeidsrecht of zit je nu met een belangrijk juridisch vraagstuk? Of wil je eerst graag meer informatie ontvangen over hoe wij jou kunnen helpen op het gebied van arbeidsrecht?

Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs of vul het onderstaande contactformulier in. Wij helpen je graag!

Danielle Groen
Juridisch Adviseur P&S