Financiële planning en Estate planning

Financiële planning en Estate planning: financieel alles afgedekt!

Als je als ondernemer winst gaat maken met je bedrijf, is het zinvol om naar de financiële planning en de Estate planning te kijken. Is de huidige juridische, fiscale en financiële situatie van jouw onderneming nog wel optimaal? Daarbij komt dat de juridische en fiscale context voortdurend wijzigt.

Ondernemers hebben hierdoor vaak niet inzichtelijk hoe ze hun pensioen hebben geregeld. Ook de financiële consequenties van bijvoorbeeld overlijden, langdurig arbeidsongeschikt en schenken zijn vaak niet goed afdekt.

  • Gedetailleerde prognose van jouw verwachte inkomens- en vermogens ontwikkeling.
  • Samen zorgen we ervoor dat we jouw nabestaanden zonder fiscale zorgen achterlaten.
  • Een geïntegreerd financieel plan, volledig op jouw situatie afgestemd.
Belastingadvies Estate Planning

Daarom kiezen voor Financiële en Estate planning van Bentacera

Onafhankelijke, glasheldere en rechts zekere oplossingen.

Een groot en ervaren team met fiscale en juridische kennis staat voor je klaar.

Een vast en vertrouwd aanspreekpunt.

We werken nauw samen met andere experts binnen Bentacera.

Samen de beste beschermingsmaatregelen nemen

Als ondernemer ben je vaak fulltime bezig met je bedrijf. Daardoor kunnen de financiële aspecten voor nu én de nabije toekomst iets minder aandacht krijgen. De gevolgen kunnen groot zijn, maar zijn te voorkomen. Laat jouw financiële en estate planning opmaken door een ervaren adviseur van Bentacera.

Dan nemen we je al jouw zorgen handen en weet je zeker dat jouw  financiële positie en nalatenschap transparant en goed geregeld zijn. Je bent er tevens verzekerd van dat we samen de juiste beschermingsmaatregelen nemen. Zo creëren we duidelijkheid en rust.  

Wil je graag meer informatie over financiële en/of estate planning?

Neem dan vrijblijvend contact met Froukje op!

Met een financiële planning op maat zorgen de adviseurs van Bentacera ervoor dat de financiële risico’s tot een absoluut minimum worden beperkt. We kijken daarbij uiteraard ook naar de groeimogelijkheden.

Uit de praktijk weten we dat gefaseerde overdracht van vermogen een persoonlijk en veelal emotionele gebeurtenis is. Bij Bentacera creëren we daarom de meest optimale omstandigheden voor dialoog en overleg. Neem nu contact op met ons op. Wij helpen je graag.

Froukje Grasman
Senior Belastingadviseur