Belastingaangiften

Belastingaangifte: kopzorg of zorgeloos ondernemen?

Een belastingaangifte biedt volop mogelijkheden om belasting te besparen. Onze betrokken belastingadviseurs kunnen voor jou, als particulier of ondernemer, jouw aangifte verzorgen.

Als wij je aangifte verzorgen dan weet je zeker dat er van alle fiscale regelingen die voor jou van toepassing zijn gebruik is gemaakt, waardoor je nooit teveel belasting betaald.

Accountancy-Online

Daarom de belastingaangiften via Bentacera regelen

Een groot en betrokken team van ervaren belastingadviseurs staat direct voor je klaar!

Met onze deskundigheid en brede scope heeft u geen zorgen meer over uw fiscale aangiften.

We werken voor particulieren, ZZP-ers, familiebedrijven en grote ondernemingen door heel Nederland.

Betrokken sparringpartner die jouw organisatie fiscaal vitaal maakt én houdt

Horizontaal Toezicht voorkomt tijdrovend boekenonderzoek

Horizontaal Toezicht is door de Belastingdienst geïntroduceerd om bedrijven en organisaties meer eigen verantwoordelijkheid te geven. Bij horizontaal toezicht verschuift het toezicht van controle achteraf naar afstemming vooraf.

Bentacera ziet Horizontaal Toezicht als een efficiënte werkwijze voor organisaties om hun fiscale compliance te organiseren. Tevens verkrijg je als ondernemer vooraf meer duidelijkheid en zekerheid bij fiscale vraagstukken.

Bentacera heeft een convenant met de Belastingdienst gesloten. De kwaliteit van onze processen en werkwijze is dermate hoog dat de Belastingdienst ons volop vertrouwt dat de aangiften die wij aanleveren aan alle normen voldoen. Het grote voordeel hiervan is dat de Belastingdienst je niet meer lastig valt met een tijdrovend boekenonderzoek of vlaggenbrieven.

Voor veel van onze cliënten heeft Horizontaal Toezicht ook geleid tot meer rust en zekerheid.

Belastingaangifte hulp

Als ondernemer moet je in ieder geval aangifte inkomstenbelasting doen. De diensten en producten die je aanbiedt zijn verder bepalend of je aangifte omzetbelasting moet doen. In de praktijk moeten veel ondernemers ook deze belastingaangifte doen.

Als je een BV of NV bezit, dan is ook de aangifte vennootschapsbelasting verplicht. Onze fiscale adviseurs helpen ondernemers en bedrijven bij het volgende:

  • De aangifte inkomstenbelasting
  • De aangifte omzetbelasting
  • De aangifte vennootschapsbelasting
  • De aangifte loonbelasting
  • De aangifte erfbelasting
  • De aangifte schenkbelasting
  • Bezwaarschriften
  • Belastingcontrole

Wil jij ook je belastingaangifte deskundig laten regelen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Vakkundig en tijdig al jouw belastingaangiftes organiseren? Onze ervaren fiscale adviseurs staan direct voor je klaar. Zo kun jij niet alleen zorgeloos ondernemen, maar met onze expertise en direct toepasbaar belastingadvies kun je wellicht ook geld besparen. Interesse? Neem nu contact met ons op. Wij helpen je graag persoonlijk én vakkundig!

Stefan Woudt
Senior Belastingadviseur