Verbeteranalyse

Verbeteranalyse voor structurele groei!

Ben jij benieuwd welk potentieel er nog meer in jouw organisatie zit en welke verbeterrichtingen er zijn? Onze analyse brengt het verbeterpotentieel voor de gehele bedrijfsvoering nauwkeurig in kaart en geeft je heldere kijkrichtingen om nóg meer uit jouw onderneming te halen.

Door van buitenaf naar je onderneming te kijken kunnen wij een helder beeld creëren van de huidige organisatie en het ontwikkelpotentieel ervan. Je krijgt onder andere praktische antwoorden op de vragen:

  • Welk (verborgen) verbeterpotentieel zit er in jouw onderneming?
  • Hoe kan de organisatie meebuigen om doelen makkelijker te halen?
  • In hoeverre zijn interne handelingen en processen echt duidelijk?
Bedrijfsadvies Verbeteranalyse

Daarom een verbeteranalyse laten uitvoeren door Bentacera!

Onze bedrijfsadviseurs helpen je met het focussen op die zaken die echt essentieel zijn om de gestelde doelstellingen zo efficiënt mogelijk te behalen.

Doordat wij nauw samenwerken met jou als ondernemer en informatie vanuit de hele organisatie onttrekken ontstaat er een unieke samenwerking.

Wij zijn in meerdere branches actief en betrokken in de regio: wij kunnen zo direct inspelen op de situatie waar jouw onderneming zich in bevindt.

Als wij de verbeteranalyse hebben afgerond liggen er concrete handvatten voor je klaar om verdere groei van jouw onderneming te faciliteren.

De verbeteranalyse geeft inzicht om ambities te realiseren!

Relevante inzichten zorgen ervoor dat jouw bedrijf vooruit gaat met als doel: de organisatie structureel te verbeteren. De verbeteranalyse bestaat uit verschillende interviews met medewerkers, observaties, verbeterformulieren onder de medewerkers en documentonderzoek. Vervolgens zal er een analyse plaatsvinden waarin alle bevindingen worden verwerkt.

Daarna worden er verbeterpunten aangedragen vanuit de verbeteranalyse. De inhoud van de verbeteranalyse betreft de missie, visie, strategie en doelstellingen​. Ook de organisatiestructuur en het leidinggeven worden belicht​. Tevens nemen we de processen binnen jouw organisatie onder de loep: van managementinformatie​ tot communicatie.

Wil je graag meer informatie over de verbeteranalyse?

Neem dan vrijblijvend contact met Jan op! 

Met de verbeteranalyse ontvang je helder inzicht in het verbeterpotentieel​ en in de uitdagingen voor jouw onderneming​. Ook krijg je oplossingsrichtingen om je zakelijke ambities te realiseren​ en praktisch advies om de bedrijfsresultaten te verbeteren. Onze handvatten maken het werk leuker en efficiënter.

Ben jij nu op zoek naar een verbeterpunten voor jouw organisatie? Of wil je eerst graag meer informatie ontvangen over onze verbeteranalyse? Neem dan nu vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs. Wij helpen je graag!

Jan Spoelstra
Bedrijfskundig Adviseur - Relatiemanager