Strategisch advies

Strategisch advies: concrete routekaart voor een succesvolle toekomst

Als ondernemer komt er veel op je af. Voordat je het weet is een dag voorbij. De grote vraag is: heb je op die dag gedaan wat je op lange termijn gaat brengen wat je graag wilt bereiken? Met een duidelijke koers is je onderneming in staat om effectief en efficiënt te werken.

Maar vooral ook om op termijn te komen waar je graag wilt zijn. Lastig? Wij helpen je graag met het scherpstellen op de toekomst en ambities, om vervolgens de organisatie daar op in te richten.

  • Waar sta je voor en waar ga je voor?
  • Wat is je ultieme ambitie?
  • En vooral: hoe kun je die ambitie morgen al waarmaken?
Bedrijfsadvies Strategisch

Daarom strategisch advies door Bentacera!

Wij helpen je om scherp te stellen op datgene wat voor jou echt belangrijk is, zo kun je jouw onderneming de focus geven die past bij je ambities.

De strategie bepalen we samen. Onze praktische vragen geven je een helder (in)zicht op datgene wat je wilt bereiken en hoe dit te realiseren.

Door onze persoonlijke aanpak brengen we de intrinsieke motivatie die jij hebt naar voren om jouw onderneming verder te laten groeien.

Ook wanneer het adviestraject is afgerond houden we contact en kijken we samen scherp naar de ontwikkeling van je onderneming.

Inzicht in het fundament van jouw onderneming

Binnen onze strategische adviestrajecten maken we gebruik van de BedrijfsLens. Met deze lens krijg je helder zicht op de vier belangrijkste fundamenten van jouw onderneming. Deze fundamenten stellen jou in staat om elke dag beslissingen te nemen die passen bij datgene waar jij voor staat en waar jij voor gaat.

Vervolgens gaan we de ‘hoe vragen’ in kaart brengen en samen gaan we op zoek naar de antwoorden die passen bij de fundamenten van jouw onderneming. Door deze relevante kernzaken helder en concreet te hebben voor jezelf als ondernemer ben je vervolgens in staat om het ook helder, concreet en waar te maken voor de medewerkers en je  onderneming.

Wil je graag meer informatie?

Neem dan vrijblijvend contact met Jan op! 

Zie jij groeikansen maar twijfel je aan de juiste strategie om deze te verzilveren? Knaagt het gevoel aan je dat jouw organisatie niet voldoende efficiënt en effectief is ingericht voor de nabije toekomst? Of heb je behoefte aan een betrouwbaar klankbord om periodiek mee te sparren over strategische issues?

Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs. We komen graag met je in gesprek en helpen je graag verder!

Jan Spoelstra
Bedrijfskundig Adviseur - Relatiemanager