Procesoptimalisatie

Procesoptimalisatie: verhoog je resultaat en service!

Processen vormen de pijlers van jouw bedrijf. Elke werkdag hebben jij en jouw medewerkers met processen te maken. Heb jij er zicht op hoe efficiënt de processen binnen jouw organisatie zijn ingericht? Heb jij het gevoel dat kostbare tijd wordt verspild? En dat klanten wellicht niet de meest optimale service ontvangen?

Tijdens onze procesoptimalisatie-trajecten krijg je praktische antwoorden op de onderstaande volgende vragen. Zo creëer je rust, structuur en een efficiëntie organisatie. Ook jouw klanten gaan dit merken!

  • Wie doet wat binnen jouw organisatie?
  • Waar zit in jouw onderneming de verloren tijd?
  • Welke zaken zijn echt essentieel en verwacht de klant ook van je?
Bedrijfsadvies Procesoptimalisatie

Daarom procesoptimalisatie samen met Bentacera!

Wij helpen je met focussen op de zaken die in je onderneming echt essentieel zijn en leggen ze vast.

Voor het beste resultaat lichten wij de bestaande processen door met jou als ondernemer en je medewerkers.

Als de pijnpunten zijn benoemd creëren we samen een oplossing waarmee de geleerde lessen ook geborgd worden.

Met onze ervaring vinden we samen met jou snel structuren en werkwijzen die goed aansluiten bij jouw dagelijkse praktijk.

Met procesoptimalisatie wordt het gemakkelijker werken!

Tijdens het procesoptimalisatie traject brengen we samen met jou de essentiële stappen in kaart die genomen moeten worden om jouw product of dienst succesvol tot stand te brengen. Hiervoor hanteren wij ons eigen format en brainstorm-methode om eenvoudig en snel in kaart te brengen: wat moet er gebeuren en in welke volgorde? Wie is er verantwoordelijk? En hoe moet dit vervolgens worden ingevoerd? Deze brainstormsessies vinden plaats met de collega's die de taken ook daadwerkelijk uitvoeren.

Uiteindelijk zorgt dit voor een efficiëntere en effectievere manier van werken. Werknemers kunnen hun expertise inbrengen om die essentiële stappen vast te leggen die nodig zijn. Samen met het management en/of ondernemer wordt verloren tijd geschrapt en wordt geborgd dat de processen een dusdanige plek in de organisatie krijgen dat continu verbeteren en continu leren gewaarborgd is. Hierdoor ervaren klanten dat ze beter geholpen worden en collega's ervaren dat hun werkzaamheden soepeler verlopen.

Wil je graag meer informatie?

Neem dan vrijblijvend contact met Jan op! 

Met een procesoptimalisatietraject van Bentacera ontvang je helder inzicht waar zich de knelpunten binnen de huidige processen bevinden. Uiteraard krijg je ook praktisch advies om jouw organisatie veel efficiënter in te richten.

Dit verhoogt niet alleen het werkplezier en het resultaat, maar ook de service richting jouw klanten. Wil jij jouw bedrijfsprocessen laten doorlichten of wil je eerst graag meer informatie ontvangen over ons procesoptimalisatietraject?

Neem dan nu vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs. Wij helpen je graag!

Jan Spoelstra
Bedrijfskundig Adviseur - Relatiemanager