Organisatieontwikkeling

Organisatieontwikkeling: samen jouw bedrijf toekomstbestendig maken

Jouw organisatie groeit snel of heeft met andere veranderingen te maken. Maar hoe zorg jij ervoor dat de organisatie passend is en zo optimaal mogelijk presteert?

Onze adviseurs kijken graag samen hoe we jouw organisatie kunnen laten ontwikkelen zodat deze nog beter bijdraagt aan de organisatiedoelen, maar ook zingeving geeft aan jouw medewerkers.

  • Is jouw manier van organiseren nog passend?
  • Verloopt alles soepel, of merk je dat zaken juist stroef gaan?
  • Zijn overlegstructuren optimaal om organisatiedoelen te halen?
Bedrijfsadvies Organisatieontwikkeling

Daarom organisatieontwikkeling samen met Bentacera!

Wij kijken met een frisse blik van buiten naar binnen en helpen jou om helder zicht te krijgen op de ontwikkeling die er in jouw organisatie mogelijk en nodig is.

Doordat wij de organisatiestructuur verbinden aan de organisatiedoelen en de communicatiestructuur zorgen wij voor meer verbinding en een betere samenwerking.

Wij zijn in veel branches actief en betrokken in de regio. Zo kunnen we naadloos aansluiten op de situatie waar jouw onderneming zich in bevindt.

Door de organisatiestructuur af te stemmen op de behoeften die de markt vraagt en van je organisatiedoelen maak je je onderneming toekomstbestendig

Organisatieontwikkeling stimuleert werkgeluk en samenwerking

Om succesvol te blijven is het nodig om continu te blijven leren. Ook is het nodig om het geleerde te borgen in jouw organisatie én tegelijk flexibel te blijven. Door met deze bril naar je organisatiestructuur te kijken ga je beseffen dat een frisse manier van organiseren jou een voorsprong kan geven op andere organisaties. Tijdens een organisatie ontwikkeltraject gaan we samen kijk naar de organisatiedoelen, de mate waarin de organisatiestructuur hier automatisch in voorziet en naar de gewenste situatie.

Aan het eind van het traject is het voor de mensen gemakkelijker om zich te verbinden aan de organisatiedoelen, hierdoor kunnen jouw medewerkers nog betekenisvoller hun werk doen waardoor ze meer werkgeluk ervaren en de samenwerking verbetert.  Ook zorgt de nieuwe organisatiestructuur ervoor dat er continu én flexibel aan doelen wordt gewerkt en de organisatie blijft leren.

Wil je graag meer informatie over Organisatieontwikkeling?

Neem dan vrijblijvend contact met Jan op! 

Organisaties kunnen in de loop van de tijd minder effectief gaan werken. Je kent dit gevoel wel als ‘vastroesten’. Jouw organisatie is minder flexibel, de resultaten lopen terug en het personeel is niet gelukkig.

Een frisse blik van onze ervaren adviseurs kan jouw organisatie de benodigde impulsen geven. Interesse? Neem nu vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs. Wij helpen je graag! 

Jan Spoelstra
Bedrijfskundig Adviseur - Relatiemanager