Overige Assurance verklaringen

Overige Assurance verklaringen

Hoewel de controle van jaarrekeningen het vaakst voorkomt, is het ook mogelijk dat je een andere verantwoording hebt waarvoor een controleverklaring of een ander type Assurance verklaring voor benodigd is.

Wellicht heb je voor de aanschaf van een machine of voor het uitvoeren van een (eenmalig) project subsidie aangevraagd en toegezegd gekregen. De specialisten van Bentacera helpen je ook graag en deskundig met de overige Assurance verklaringen.

  • Voor o.a. subsidiecontroles, controleverklaringen, nacalculatieverantwoording of een ISAE 3402 verklaring
  • Uitstekende kennis van wet- en regelgeving en waarderingsgrondslagen vertalen we naar een transparante en bewezen aanpak
Audit Overige Assurance Verklaringen

Daarom ook de overige Assurance verklaringen via Bentacera regelen

Bentacera beschikt over een AFM-vergunning voor het uitvoeren van wettelijke controles

Een betrokken team van ervaren adviseurs staat direct voor je klaar

Actuele kennis op het gebied van rapportages en opstellen van documenten ten behoeve van de controle

Wij zijn met name actief voor bedrijven in Friesland, Groningen en Drenthe

Branche specifieke Assurance verklaringen

Tenslotte is het mogelijk dat je een verklaring of rapportage nodig hebt omdat je in een bepaalde branche actief bent waar de jaarrekening beoordeeld dient te worden en de jaarrekening voorzien dient te worden van een beoordelingsverklaring. Dit is bijvoorbeeld het geval in bij notarissen, gerechtsdeurwaarders of in de zorg.

Alle hierboven genoemde situaties zijn opdrachten waar wij - als auditors van Bentacera - een belangrijke rol kunnen spelen bij de uitvoering van de controle, beoordeling of ander niveau van Assurance en het tijdig verstrekken van de juiste verklaring bij jouw verantwoording.

Als de Wet Normering Topinkomens (WNT) van toepassing is

Als je een maatschappelijke of culturele organisatie vertegenwoordigt en de Wet Normering Topinkomens (WNT) is van toepassing, kan het zijn dat je jaarlijks een WNT-verantwoording moet opstellen, inclusief een onafhankelijke controleverklaring.

Onderneem je binnen de zorgsector of ontvang je jaarlijks WMO-gelden? Dan is het goed mogelijk dat je jaarlijks uw nacalculatieverantwoording moet laten controleren door een accountant.

Wil je graag meer informatie over Assurance verklaringen?

Neem dan vrijblijvend contact met Tjitse op!

Wil je subsidiecontroles, controleverklaringen, projectverklaringen of een ISAE 3402 verklaring door de experts van Bentacera laten opstellen?

Of wil je eerst graag meer informatie ontvangen omtrent onze overige Assurance verklaringen?

Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs. Wij helpen je graag!

Tjitse Schurer
Accountant medewerker Audit