Advies

Procesoptimalisatie en rendementsverbetering staan centraal

De wereld om ons heen verandert continu. Wet- en regelgeving, IT-mogelijkheden, online zaken doen, consumententrends... Hoe houd jij als ondernemer alle ontwikkelingen bij? Of heb je wellicht het gevoel dat je efficiencyslagen en kansen mist? De adviseurs van Bentacera helpen je graag.

Wij begrijpen hoe (administratieve) processen binnen organisaties lopen en zijn in staat om deze te optimaliseren met behulp van IT. Ook voor strategische vraagstukken kun je ons prima vragen. Procesoptimalisatie en rendementsverbetering staan altijd centraal in ons advies.

  • Efficiency: hoe goed verlopen jouw administratieve processen?
  • Analyse: welke onderdelen zijn winstgevend en welke verlieslatend?
  • Groei: welke financieringsmix of subsidie is er nodig om groei te realiseren?
Bentacera Advies

Daarom periodiek advies vragen bij Bentacera

Met bondig en transparant advies zorgt Bentacera voor efficiënte verwerking van digitale administratieve processen.

Door onze veelzijdigheid beschikken wij over de meest actuele kennis op het gebied van IT en administratieve organisatie. 

Onze bedrijfsadviseurs zijn binnen een tal van branches actief, met name in de provincies Friesland, Groningen en Drenthe.

Goed functionerende processen zorgen voor meer rendement en borgen de continuïteit van jouw bedrijf.

Ons bedrijfsadvies houdt je scherp!

Bentacera is een adviesbureau dat haar meerwaarde zoekt in het als bedrijfsadviseur meedenken met bedrijven en organisaties. Vanuit economisch perspectief houden we je graag periodiek een kritische spiegel voor. Immers een klankbord op gezette tijden zorgt ervoor dat je als ondernemer continu scherp blijft over de te maken keuzes.

Een extra voordeel is bovendien dat onze adviseurs gespecialiseerd zijn binnen tal van diverse branches. Zo kunnen wij al onze klanten een gepast en krachtig advies geven. Of jouw onderneming nu in de startupfase zit of inmiddels is uitgegroeid tot een volwassen MKB-bedrijf; onze bedrijfsadviseurs staan altijd voor je klaar!

Partners van Bentacera:

Logo Tsg
Logo Tsg
Logo Tsg
Logo Tsg
Logo Tsg
Bentacera-personeel

Wil je graag meer informatie?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Wil je jouw organisatie middels bondig en transparant advies naar een volgende fase brengen: optimale processen en meer rendement behalen? Of wil je eerst graag meer informatie ontvangen omtrent (strategisch) bedrijfsadvies van Bentacera? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze bedrijfsadviseurs. Wij helpen je graag!