Accountant Leeuwarden

Op zoek naar volledig op maat samengestelde accountancy dienstverlening in Leeuwarden? Dan ben je bij Bentacera Leeuwarden aan het juiste adres.

Accountantskantoor gevestigd in Leeuwarden

Accountancy, fiscaal advies, lean consultancy: niets is ons te gek. We zorgen voor je financiƫle planning en helpen je door het doolhof van financieringen en international tax. Salarisadministratie en pensioenregelingen zijn bij ons in goede handen. Ook met minder veel voorkomende kwesties, zoals bedrijfswaarderingen en overnames kan je bij ons terecht.

Bentacera accountants heeft verschillende vestigingen in Friesland waaronder een accountantskantoor in Leeuwarden. Onze vestiging in Leeuwarden is met de auto en het OV goed bereikbaar. Tevens beschikken wij over een oplaadpunt voor een elektrische auto. Op deze vestiging in Leeuwarden zijn de ondersteunende afdelingen gehuisvest zoals ICT, P&O, Administratie en Marketing & Communicatie.

Onze relaties ervaren de dienstverlening van Bentacera als betrokken, proactief en eerlijk. Daarnaast worden ook de centrale ligging en de lokale karakters van onze vestigingen hoog gewaardeerd. Met 7 accountantskantoren in het Noorden is Bentacera accountants altijd in de buurt.

Heb je een vraag of wil je meer weten?

Neem dan gerust contact op met onze accountants inĀ Leeuwarden via onderstaand contactformulier.

Pand Leeuwarden
Jurgen Makelaar
Partner & Relatiemanager MKB
Gerard Wolting
Partner - Senior Teamleider MKB