Waarom een online werkplekcheck?

12 februari 2021

We weten allemaal dat de juiste instellingen voor de thuiswerkplek van groot belang zijn om de risico's van fysieke klachten te voorkomen! Helaas blijkt het voor medewerkers vaak toch lastig om de werkplek op de juiste manier in te stellen. Een online werkplekcheck kan hierbij uitkomst bieden.

Samenwerking TIGRA en Bentacera voor het MKB

Onlangs zijn we een samenwerking met TIGRA gestart om hun dienstverlening ook voor het MKB beschikbaar te maken. TIGRA geeft jouw medewerkers de mogelijkheid om een online werkplekcheck aan te vragen.

In 45 minuten wordt jouw medewerker stap voor stap uitgelegd hoe hij zelf de thuiswerkplek instelt. Wat zijn de aandachtspunten en hoe kan dit specifiek voor hem worden gemaakt. Iedereen is anders, heeft andere behoeften en we hebben allemaal een andere houding. De TIGRA adviseur geeft persoonlijke en praktische oplossingen voor problemen waar jij of je medewerkers tegenaan lopen.

Naast het samen instellen van de werkplek zal de TIGRA adviseur de medewerker bewust maken van het zijn eigen gedrag en proberen een eigen bijdrage te laten leveren om fysieke en mentale overbelasting te voorkomen.

Meer weten?

Wanneer je direct actie of informatie wilt, kun je uiteraard contact opnemen via 088-3210700 of door middel van onderstaand contactformulier.

Lukas van Middelaar