Cursus Preventiemedewerker door Bentacera Arbo & Verzuim

26 november 2023

De preventiemedewerker als vraagbaak voor je medewerkers

Vorig jaar is Bentacera Arbo & Verzuim gestart met het verzorgen van een in-house cursus Preventiemedewerker. 

Preventiemedewerkers zijn betrokken bij het opstellen van de verplichte Risico inventarisatie en -evaluatie (RI&E) en het bijhorende plan van aanpak. Ook spelen zij een belangrijke rol bij het uitvoeren van de maatregelen die voortkomen uit het plan van aanpak bij de RI&E.

Doel van de cursus Preventiemedewerker

De opleiding Preventiemedewerker heeft als doel kennis en inzicht te verstrekken in de taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden van de preventiemedewerker. Voor de preventiemedewerker is een opleiding niet verplicht, maar wel aan te raden.

De opleiding wordt gegeven door een deskundige docent met een ruime ervaring in bovengenoemde vakgebieden, die op een interessante en interactieve wijze de lesstof behandeld.

Data cursus

Inmiddels zijn er 5 cursussen met veel succes verzorgt door Bentacera Arbo & Verzuim.

Op 23 januari 2024 is er nog mogelijkheid om deel te nemen.

Schrijf je nu in, want vol is vol.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Diensten:

Personeel

Hulp nodig? 

Neem voor vragen of een toelichting contact op met Bentacera Arbo & Verzuim op het telefoonnummer 088-3210800 of stuur een e-mail naar verzuim@bentacera.nl.

Contactpersoon

Marieke Scheffer - Bonnema
Register Casemanager Arbo & Verzuim
 

MEER WETEN OVER PERSONEEL?

Lees ook onze andere blogs of neem direct contact met ons op!

 

Plan een kennismaking in!

 

 

Is er sprake van ontslag op staande voet? Dan eindigt de arbeidsovereenkomst per direct. In onze blog lees je alles over de regels bij ontslag op staande voet.

Met beroepskeuringen draag je bij aan gezonde medewerkers en het terugdringen van verzuim. Lees meer over ons aanbod van wettelijke en medische keuringen.

Het wettelijk minimumloon is veranderd. Sinds 1 januari 2024 is het minimum maandloon omgezet naar het minimumuurloon. Wij vertellen je alles over de nieuwe wetgeving en de gevolgen hiervan.

Het wettelijk minimumloon verandert. Vanaf 1 januari 2024 wordt het minimum maandloon omgezet naar het minimumuurloon. Wij vertellen je alles over de nieuwe wetgeving en de gevolgen hiervan.

De samenloop van ziekte en vakantie zorgt regelmatig voor juridische discussies tussen werkgever en werknemer. Wij voorzien je van tips om hier als werkgever goed mee om te gaan.