Overige Assurance verklaringen

Overige Assurance verklaringen

Hoewel de controle van jaarrekeningen het vaakst voorkomt, is het ook mogelijk dat je een andere verantwoording hebt waarvoor een controleverklaring of een ander type Assurance verklaring voor benodigd is.

Wellicht heb je voor de aanschaf van een machine of voor het uitvoeren van een (eenmalig) project subsidie aangevraagd en toegezegd gekregen. De specialisten van Bentacera helpen je ook graag en deskundig met de overige Assurance verklaringen.

  • Voor o.a. subsidiecontroles, controleverklaringen, nacalculatieverantwoording of een ISAE 3402 verklaring
  • Uitstekende kennis van wet- en regelgeving en waarderingsgrondslagen vertalen we naar een transparante en bewezen aanpak
Audit Overige Assurance Verklaringen

Daarom ook de overige Assurance verklaringen via Bentacera regelen

Bentacera beschikt over een AFM-vergunning voor het uitvoeren van wettelijke controles

Een betrokken team van ervaren adviseurs staat direct voor je klaar

Actuele kennis op het gebied van rapportages en opstellen van documenten ten behoeve van de controle

Wij zijn met name actief voor bedrijven in Friesland, Groningen en Drenthe

Yannick (2)

Als de Wet Normering Topinkomens (WNT) van toepassing is

Als je een maatschappelijke of culturele organisatie vertegenwoordigt en de Wet Normering Topinkomens (WNT) is van toepassing, kan het zijn dat je jaarlijks een WNT-verantwoording moet opstellen, inclusief een onafhankelijke controleverklaring.

Onderneem je binnen de zorgsector of ontvang je jaarlijks WMO-gelden? Dan is het goed mogelijk dat je jaarlijks uw nacalculatieverantwoording moet laten controleren door een accountant.

Branche specifieke Assurance verklaringen

Tenslotte is het mogelijk dat je een verklaring of rapportage nodig hebt omdat je in een bepaalde branche actief bent waar de jaarrekening beoordeeld dient te worden en de jaarrekening voorzien dient te worden van een beoordelingsverklaring. Dit is bijvoorbeeld het geval in bij notarissen, gerechtsdeurwaarders of in de zorg.

Alle hierboven genoemde situaties zijn opdrachten waar wij - als auditors van Bentacera - een belangrijke rol kunnen spelen bij de uitvoering van de controle, beoordeling of ander niveau van Assurance en het tijdig verstrekken van de juiste verklaring bij jouw verantwoording.

Audit Assurance Verklaringen

Efficiënt: naast pre-audit support ook de jaarrekening laten samenstellen

Een mogelijke vervolgstap op pre-audit support is dat Bentacera de jaarrekening  voor je samenstelt. Doordat wij jouw administratie goed kennen bespaar je tijd en geld op dit proces. Jouw  accountant hoeft vervolgens alleen de jaarrekening nog maar te beoordelen

De financiële experts van Bentacera  leveren de jaarrekening en overige stukken tijdig en conform de wettelijke richtlijnen aan bij jouw accountant. Door deze efficiënte werkwijze hoef jij je ook geen zorgen meer te maken over controle van de jaarrekening. Tevens profiteer je - naast een optimale voorbereiding - van proactief advies van je vaste adviseur bij Bentacera.

Ondernemen op internationaal niveau

Een onderneming moet rekening houden met een scala aan uitdagingen. Ben je van plan om buiten Nederland te gaan ondernemen of ben je al actief in het buitenland?

Als partner van Kreston Global beschikken wij over unieke expertise waar dan ook ter wereld. Jij ontvangt maatwerk advies omtrent internationaal ondernemen.

Bentacera-personeel

Wil je graag meer informatie?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Wil je subsidiecontroles, controleverklaringen, projectverklaringen of een ISAE 3402 verklaring door de experts van Bentacera laten opstellen? Of wil je eerst graag meer informatie ontvangen omtrent onze overige Assurance verklaringen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs. Wij helpen je graag!