Controleren van jaarrekeningen

Controleren van de jaarrekening: werk voor experts!

Bentacera auditors leveren kwalitatief en hoogwaardige controles van jaarrekeningen, zowel vanuit een wettelijke verplichting of als je vrijwillig de jaarrekening wilt laten controleren. Onderscheidend vermogen hierbij is de betrokkenheid van ons team om met de cliënt dit proces zo efficiënt en adequaat mogelijk uit te voeren. Goede communicatie, onafhankelijk, integer en wederzijds respect zijn hier de kernwaarden in met kwaliteit en professionele scepsis als randvoorwaarden.

Audit Controle Jaarrekening

Daarom je jaarrekening laten controleren via Bentacera

Bentacera beschikt over een AFM-vergunning voor het uitvoeren van wettelijke controles

We beschikken over volop kennis van bedrijfsprocessen en branches

Naast uitvoering ook relevant advies om finance structureel te verbeteren

Wij zijn met name actief voor bedrijven in Friesland, Groningen en Drenthe

Wettelijk of vrijwillig: controle van de jaarrekening biedt voordelen

In Nederland geldt een wettelijk plicht tot controle voor (commerciële) rechtspersonen die aan twee van de drie volgende voorwaarden voldoen en voor twee opeenvolgende jaren:

- Meer dan €15 miljoen omzet
- Meer dan €7,5 miljoen balanstotaal
- Meer dan 50 (full time) werknemers in dienst

Je bent als ondernemer niet altijd verplicht om jouw jaarrekening te laten controleren. Echter, ook al ben je daartoe niet verplicht, een vrijwillige accountantscontrole van je jaarcijfers is altijd waardevol om te laten doen. Onze experts brengen tijdens een vrijwillige controle van de jaarrekening het functioneren van je onderneming helder in kaart, attenderen je op mogelijke verbeterpunten en spreken die persoonlijk met je door.

Zo heb je ook met een vrijwillige controle op de jaarrekening een belangrijk instrument in handen om de kwaliteit en de performance van je onderneming structureel te verbeteren.

Wil je graag meer informatie over de controle van de jaarrekening?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Wil je de jaarrekening laten controleren door de experts van Bentacera? Of wil je eerst graag meer informatie ontvangen omtrent het controleren van de jaarrekening?

Neem dan vrijblijvend contact op met Richard óf vul het onderstaande formulier in. Wij helpen je graag!

Richard Nijholt
Vennoot Audit