Samenstellen van de jaarrekening

De jaarrekening laten opstellen is specialistisch werk

Voor veel organisaties is het wettelijk voorgeschreven om een jaarrekening samen te stellen om aan de publicatieplicht te voldoen. Vaak geeft het opstellen van een jaarrekening ieder jaar weer onrust: voldoen wij aan alle wettelijk eisen? De specialisten van Bentacera nemen je dit specifieke werk uit handen. Met onze actuele financiële kennis en moderne digitale mogelijkheden zorgen wij dat jouw administratie altijd compliant is.

Accountancy Samenstellen Jaarrekening

Daarom de jaarrekening laten opstellen door Bentacera

Onze accountants zijn bevoegd om de jaarrekening & toelichting samen te stellen.

We beschikken over actuele kennis van financiële processen en rapportages.

Naast uitvoering ook relevant advies om finance structureel te verbeteren.

Wij zijn met name actief voor bedrijven in Friesland, Groningen en Drenthe.

De jaarrekening biedt waardevol financieel inzicht

De jaarrekening geeft de financiële positie van je bedrijf weer ultimo het boekjaar. Je krijgt hiermee als ondernemer inzicht in: de balans, verlies & winst en de financiële stromen (cashflow). Specialistisch werk waar wij in excelleren, maar wij doen meer.

De informatie uit de jaarrekening vormt de basis om strategisch te kijken naar de nabije toekomst. Samen analyseren we de cijfers uit de jaarrekening en formuleren van daaruit kansen voor jouw bedrijf. Onze betrokken accountants denken graag proactief met je mee.

Partners van Bentacera:

Logo Tsg
Logo Tsg
Logo Tsg
Logo Tsg
Logo Tsg
Bentacera-personeel

Wil je graag meer informatie?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Wil je de jaarrekening laten samenstellen door een ervaren accountant van Bentacera? Of wil je eerst graag meer informatie ontvangen omtrent het laten samenstellen van de jaarrekening? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze financieel adviseurs. Wij helpen je graag!