De dag van... Tabe Zijlstra!

’Deze 'dag van' gaat even terug in de tijd, namelijk naar 26 april 2016. Met een aantal collega’s had ik me opgegeven voor een Mud Run. Voor degenen die niet weten wat een Mud Run is; het is een hardloopwedstrijd met obstakels en een hoop water en modder onderweg.

Naarmate de wedstrijd naderde, kwamen we erachter dat het een extreem koude dag zou gaan worden. We begonnen daardoor wat te twijfelen over onze deelname. Maar na onderling overleg en wat bemoedigende woorden, besloten we om het tóch te doen.

De kou en de obstakels breken je op een gegeven moment wel op. Je wordt moe en koud en dan is het mooi dat je collega’s hebt die je steunen. Die je over een obstakel heen helpen of je een hand reiken om je uit de modder te trekken. Wanneer je dan uiteindelijk over de finish komt, heb je een lach op je gezicht omdat je ondanks de kou, dit toch maar mooi samen hebt gedaan. Iedereen heeft de finish gehaald. Ik had deze uitdaging met mijn collega’s niet willen missen.

Klanten van ons lopen ook wel eens tegen een obstakel aan of zitten even ergens in vast. Ook dan is het mooi dat ze mij weten te vinden. Zo heb ik vorige week donderdag voor een klant zijn administratie opnieuw ingericht door gebruik te maken van automatische bankkoppelingen en het inlezen van facturen. De klant hoeft hierdoor minder tijd te besteden aan zijn administratie en heeft tijd over voor zijn onderneming.

Nadat ik de administratie opnieuw had ingericht, heb ik nog tussentijdse cijfers opgesteld voor een andere klant. Die cijfers ga ik deze week, samen met de relatiebeheerder met hem doornemen. De dag is weer voorbij gevlogen!

Tabe_Zijlstra

Wij maken tijd

  • De zaken goed op een rij hebben
  • Grip op processen krijgen
  • Betere balans tussen leven en werken
  • Wij maken tijd door te bentaceren!

Alles in de cloud

bentaceraapp

Alles op één plek: de Bentacera cloud!

Meer weten?