De dag van... Martijn Hellema!

“Vandaag mag ik het spits afbijten in deze nieuwe rubriek. Mijn naam is Martijn en ik ben bij Bentacera werkzaam als Assistent Accountant. Mij is gevraagd om jullie een dag mee te nemen in mijn werkzaamheden. In dit nieuwe onderdeel zullen mijn collega’s één voor één hetzelfde doen en jullie een kijkje geven in de werkzaamheden van Bentacera.

Met de afgelopen Koningsdag nog in het achterhoofd ging vanochtend om 06:00 uur de wekker. Na een ontbijt en een kop koffie ging ik weer fris en fruitig op weg naar Sneek, waar mij een lekker drukke dag te wachten stond!

1 mei nadert snel en de laatste omzetbelasting aangiften moeten nu toch echt de deur uit. Mijn werkzaamheden van vandaag bestonden dan ook voornamelijk uit het bijwerken van de administraties en het afstemmen van de omzetbelasting van onze relaties. Dit moet snel, maar erg zorgvuldig gebeuren om onze relaties (op administratief gebied) optimaal te ontzorgen.

Naast de werkzaamheden behorende bij mijn functie als Assistent Accountant, die natuurlijk niet alleen maar bestaan uit het bijwerken van administraties, ben ik ook betrokken bij de redactieraad van onze social media kanalen. Social media staat natuurlijk nooit stil. Daarom zijn wij als redactieraad voortdurend op zoek naar actualiteiten en noviteiten die voor jullie interessant zijn. Zo ook vandaag. We houden continu het nieuws en vakbladen in de gaten om jullie direct op de hoogte te kunnen brengen van de ontwikkelingen op fiscaal en administratief gebied. Ook zijn wij druk met het bedenken en opzetten van nieuwe events en bijeenkomsten.

Mijn dag is inmiddels alweer om… Dit was mijn dag bij Bentacera!”

Martijn_Hellema

Wij maken tijd

  • De zaken goed op een rij hebben
  • Grip op processen krijgen
  • Betere balans tussen leven en werken
  • Wij maken tijd door te bentaceren!

Alles in de cloud

bentaceraapp

Alles op één plek: de Bentacera cloud!

Meer weten?