Gerben Bosma

"Ik ben Gerben Bosma, 34 jaren jong en woon sinds kort met mijn vrouw Sandra in Oudehorne. Na een grondige verbouwing van onze woning in 2016, staat in 2017 de komst van ons eerste kindje centraal. In mijn vrije tijd ben ik vooral nog bezig met kleine klussen in en om huis. Daarnaast zal de racefiets onder het stof vandaan gehaald moeten worden, aangezien er in 2017 leuke ritten met een vriendengroep gepland staan. Ik ben al veertien mooie jaren bij Bentacera werkzaam, momenteel in de functie van klantadviseur en daarnaast als lid van de OR.

Voor veel collega’s begint de werkdag met een rit naar kantoor, maar voor mij is kantoor vaak maar één dag in de week mijn werkplek. De reden hiervoor is dat ik voor klanten van Bentacera de afgelopen maanden een paar prachtige interim klussen heb mogen doen. Daardoor ben ik als snel drie dagen in de week werkzaam op locatie bij mijn “nieuwe” collega’s. De werkplek van vandaag is wel heel speciaal: in het schaatshart van de wereld! Want zoals jullie wellicht al op de foto hebben gezien, speelt deze werkdag zich af in Thialf tijdens het ISU EK Allround en Sprint.

Door Thialf is de vraag bij Bentacera uitgezet of wij tijdelijk ondersteuning kunnen bieden op de financiële afdeling. Sinds begin november 2016 ben ik daardoor een aantal dagen per week bij Thialf aanwezig. Zo ook tijdens de evenementen die er georganiseerd worden.

Met uitzicht op de baan start ik met het opstellen van de kwartaalrapportage over de afgelopen periode. Nadat het stadion na een verbouwing van twee jaar weer teruggegeven is door de bouwer, is het zaak om te blijven monitoren of de resultaten in de pas lopen met de begroting. Ik neem de rapportage door en signaleer de afwijkingen waarvoor ik antwoorden van derden nodig ben. Na het doornemen van openstaande crediteuren, klaarzetten van betalingen en enkele acties rondom debiteurenbeheer zitten mijn reguliere werkzaamheden er voor vandaag op.

Aan het einde van de dag kort tijd voor ontspanning! Een groot gedeelte van het personeel van Bentacera is vandaag ook aanwezig in het stadion. Samen kijken we naar de prestaties die er op het ijs worden neergezet. Als sportliefhebber kan ik hier enorm van genieten. Nadat de toeschouwers het stadion verlaten maak ik me op voor de laatste acties van de lange maar mooie werkdag. Het legen van de muntautomaten, afstorten van het kasgeld en wegen van de ingeleverde consumptiemunten.
Met de cateraar is de afspraak gemaakt dat er dagelijks per verkooppunt de ingeleverde consumptiemunten geregistreerd worden. Met meer dan twintig verkooppunten en ruim tienduizend toeschouwers een pittige klus. Gelukkig hebben we dit al vaker gedaan en staan de juiste aantallen aan het einde van de avond op papier."

Gerben_Bosma

Wij maken tijd

  • De zaken goed op een rij hebben
  • Grip op processen krijgen
  • Betere balans tussen leven en werken
  • Wij maken tijd door te bentaceren!

Alles in de cloud

bentaceraapp

Alles op één plek: de Bentacera cloud!

Meer weten?