Verbeter de jaarcyclus: aanmelden voor een kosteloze pilot

Geüpdatet op 27-7-2020 16:35:47

Voor een ondernemer is personeel het belangrijkste kapitaal. Het is dus van belang dat medewerkers zich ontwikkelen. De jaarcyclusgesprekken zijn hiervoor een goed instrument.

Om de jaarcyclusgesprekken optimaal in te zetten bij onze klanten gaan we gebruik maken van het programma Trakstar. Hiervoor willen we eerst een kosteloze pilot draaien en daarom zijn we op zoek naar een bedrijf dat hier aan mee wil doen.

Trakstar is gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en flexibel. Het is een intuïtief online programma voor de jaarcyclus. Door goed gebruik van het programma bouwen medewerker en manager gedurende het jaar een portefeuille van ervaringen op. Met deze portefeuille kunnen ze samen de beoordeling van de medewerker maken en het gesprek aangaan. Want hoe goed een programma ook is, het ’live’ gesprek blijft altijd de boventoon voeren. Ook geeft het programma, indien nodig, input om eerder met elkaar om tafel te gaan. Daarnaast geeft het handvatten voor een goed, constructief gesprek en vooral voor het uitvoeren van de follow-up.

Voor de pilot is het van belang dat er functieprofielen zijn en dat er al met een jaarcyclus wordt gewerkt. Tijdens de pilot wordt het systeem ingericht naar jouw wensen en krijg je gedurende drie maanden de kans om met het systeem te werken. De pilot is kosteloos, wij verwachten hiervoor feedback die ons verder helpt in het uitrollen van het product.

Als je interesse hebt, kun je contact opnemen met Lukas van Middelaar op 06 11 70 93 88.

Wij maken tijd

  • De zaken goed op een rij hebben
  • Grip op processen krijgen
  • Betere balans tussen leven en werken
  • Wij maken tijd door te bentaceren!

Alles in de cloud

bentaceraapp

Alles op één plek: de Bentacera cloud!

Meer weten?