Johan Bloemhof vennoot bij Bentacera

09 februari 2016

Johan Bloemhof is per 1 januari 2016 benoemd als vennoot van Bentacera. Met de benoeming van Johan bestaat de maatschap uit 16 vennoten en circa 220 medewerkers.

Johan is al 13,5 jaar in dienst bij Bentacera en haar rechtsvoorgangers als financieel adviseur, accountant en ondernemerscoach. Hij heeft in de voorbije jaren een zeer gemêleerde groep ondernemers en ondernemingen geadviseerd en bijgestaan. Zijn ervaring loopt uiteen van ZZP-ers tot bedrijven met circa
40 personeelsleden.

Gooitzen Boonstra, algemeen directeur en partner van Bentacera, over de toetreding van Johan Bloemhof: “Ik ben bijzonder blij met de toetreding van Johan Bloemhof als vennoot. Johan is een jonge ondernemende adviseur die perfect past binnen het profiel van Bentacera. Met zijn toetreden is ook de jongere generatie ondernemers vertegenwoordigd in ons bestuur waardoor er sprake is van een goede mix. Johan zit vol met nieuwe ideeën, ook op het gebied van ICT. Hij kijkt daar met een frisse blik naar en we merken dat we daarmee voorzien in een behoefte van onze klanten.”

Sinds 1 januari 2016 is Johan Diks afgetreden als vennoot. Vanwege zijn jarenlange verdienste voor Bentacera, zijn kennis, kunde en netwerk blijft Johan nauw verbonden aan Bentacera als compliance officer en adviseur.