Bentacera zet drone in voor pakketpost

Gepubliceerd op 26-3-2015 17:27:31

Accountantskantoor Bentacera gaat vanaf 6 april 2015 kleine poststukken met behulp van een drone bezorgen. Het betreft een testperiode van 2 maanden en alleen de Bentacera vestiging in Dokkum zal deelnemen aan deze proef.

“De speciaal ontworpen drone kan per keer een last van 1,5 kilo meenemen”, aldus Gooitzen Boonstra, Algemeen directeur van Bentacera. “De drone kan niet voor alle poststukken worden gebruikt gezien de grote mate van vertrouwelijke poststukken. We zijn dus zeer selectief” benadrukt Boonstra. Voor de vestiging Dokkum is, in overleg met betreffende instanties, bewust gekozen aangezien drones (nog) niet boven de bebouwde kom mogen vliegen. Het dunbevolkte gebied boven Leeuwarden, in de richting van Dokkum, leent zich daarom uitstekend voor deze innovatieve test.

Aanleiding voor het inzetten van de drone is de aanzienlijke tijdsbesparing die hiermee wordt gewonnen. ‘Tijd maken’ is de filosofie van het Friese accountantskantoor. Hiermee wordt beoogd dat de relaties van Bentacera meer tijd hebben voor datgene waar ze goed in zijn: ondernemen!

Vooralsnog heeft Bentacera geen plannen om op grotere schaal drones in te zetten.

Wij maken tijd

  • De zaken goed op een rij hebben
  • Grip op processen krijgen
  • Betere balans tussen leven en werken
  • Wij maken tijd door te bentaceren!

Alles in de cloud

bentaceraapp

Alles op één plek: de Bentacera cloud!

Meer weten?