Bentacera neemt 2addmore Accountants en Adviseurs Drachten per 1 maart over

Geüpdatet op 11-4-2019 14:21:01

Per 1 maart neemt Bentacera 2addmore Accountants uit Drachten over. De klantenportefeuille en medewerkers zullen naar Bentacera overgaan. Ingrid Kampstra, eigenaresse van 2addmore heeft te kennen gegeven graag iets anders te willen gaan doen.

In december werd Bentacera door Ingrid benaderd voor – in de eerste instantie – een oriënterend gesprek. “Ik belde Bentacera op om te kijken of zij eventueel geïnteresseerd zouden zijn in de overname. Dat bleek zo te zijn, en toen is het eigenlijk heel snel gegaan”, legt Ingrid uit.

“Onze missie, visie en kernwaarden komen overeen”
“Bentacera heeft als streven om ‘in top of mind’ te zijn bij ondernemend Noord-Nederland en dus ook ondernemend Drachten. Het voelde logisch om deze stap te zetten”, vertelt Willem Miedema, partner bij Bentacera. Datzelfde gevoel had Ingrid: “Ik zocht een goed onderkomen voor mijn medewerkers en klanten. Bentacera was voor mij de eerste en enige partij die dat kan bieden voor zowel mijn fiscale klanten als mijn controle klanten.” Daarbij geeft Ingrid aan dat de missie, visie en kernwaarden van Bentacera goed aansluiten bij die van 2addmore.

“In zes jaar tijd heb ik een mooi bedrijf opgebouwd. Een bedrijf dat ik vast ook nog weleens ga missen, maar dit is voor iedereen beter. Mijn klanten hebben een vervanger, die net zo persoonlijk te werk gaat en ze nog beter kan bedienen en mijn medewerkers komen bij een partij waar veel kennis in huis is en ook voldoende collega’s zijn om mee te kunnen sparren.”

Woensdag 13 februari is de handtekening onder de overname gezet. Een heugelijk moment. Bentacera is blij met de overname en kijkt ernaar uit om nog meer klanten te kunnen bedienen. De komende weken zal er aan beide kanten gewerkt worden aan een zo soepel mogelijke overdracht en integratie.

Wij maken tijd

  • De zaken goed op een rij hebben
  • Grip op processen krijgen
  • Betere balans tussen leven en werken
  • Wij maken tijd door te bentaceren!

Alles in de cloud

bentaceraapp

Alles op één plek: de Bentacera cloud!

Meer weten?

Werkgebied

74092d12-7f1f-4a06-a7fd-b17d1cfce256