Geoffrey Schippers - ZWF Creative Sign & Reclamemakers

23 juni 2022

ZWF biedt elke klant met een logo een sign oplossing, zoals drukwerk, autobelettering, wrappen en vlaggen. In feite doet ZWF alles wat met reclame-uitingen en de uitvoering hiervan te maken heeft. Hierbij sluiten zij het liefst in een vroegtijdig stadium al aan, zodat ze de klant ook al in het creatieve proces mee kunnen nemen.

Kennismaking met Bentacera

Geoffrey Schippers van ZWF vertelt: “Een aantal jaren geleden ontstond voor mij de behoefte meer rust in mijn financiële administratie te krijgen. Door een goede bekende ben ik toen op het pad van Bentacera gebracht.”

Vanaf het moment dat de samenwerking startte bleek Bentacera inderdaad de partner te zijn waarnaar Geoffrey op zoek was. Allereerst is er invulling gegeven aan de meest dringende behoefte, het neerzetten van een duidelijke en goed gestructureerde administratie. Maar daarna zijn er binnen de organisatie meer punten op de spreekwoordelijke i gezet.

Samenwerking sinds
2019

Diensten
Accountancy
Administratie
Werkgeverszaken

Contactpersoon

Jan Jellema
Senior - Relatiemanager Samenstelpraktijk
 

 “Vanaf het moment dat de samenwerking startte, bleek Bentacera inderdaad de
partner te zijn waar ik naar op zoek was.”

Geoffrey Schippers, ZWF Creative Sign & Reclamemakers

Meerwaarde

“Kijk, een accountant is niet goedkoop,” aldus Geoffrey, “maar Bentacera als organisatie en Jan Jellema in het bijzonder is voor mij veel meer dan een accountant.” Zijn persoonlijke ervaring is dat Bentacera zich echt opstelt als een partner van de ondernemer die veel breder meedenkt dan een accountant. Daarnaast is Geoffrey erg te spreken over de manier waarop het werk wordt uitgevoerd. Geen wollige teksten, maar een pragmatische benadering van de business.

Dat hij zo te spreken is over de dienstverlening van Bentacera blijkt wel uit de diensten hij inmiddels bij ons betrekt. Waar de samenwerking startte met de basale administratieve zaken heeft Bentacera inmiddels de volledige salarisverwerking, pensioen, verzuim en straks ook salarisadvisering in beheer.

Financiële rust

Voor ZWF is dat een grote meerwaarde, die veelzijdigheid. Daar kwam het bedrijf pas echt achter toen de samenwerking werd opgestart. De rust die er nu binnen de organisatie is, voelt ontzettend goed. Mede door de ondersteuning van Bentacera weet ZWF nu dat financieel gezien alles op orde is en kunnen zij zich focussen op wat energie geeft, ondernemen!

ZWF Creative Sign & Reclamemakers Geoffrey Schippers

MEER WETEN OVER DEZE CASE

Jan Jellema vertelt je graag meer. Plan een vrijblijvende kennismaking. Uiteraard kan dit ook digitaal.

Jan Jellema
Senior - Relatiemanager Samenstelpraktijk