Tijdelijke ondersteuning op de financiële administratie

Jouw zoektocht naar (tijdelijke) ondersteuning op de financiële administratie kan verschillende redenen hebben; de administratie loopt niet goed, facturen worden te laat betaald, de accountant heeft altijd veel werk om te komen tot goede cijfers.

Maar het kan ook zijn dat de collega op de financiële administratie een nieuwe baan heeft, met zwangerschapsverlof gaat, ziek is of behoefte heeft aan een sparring-partner. Soms zien we ook dat de organisatie nét te klein is om een eigen financiële medewerker in dienst te nemen.

Interim administrateurs van Bentacera

Onze interim administrateurs kunnen de werkzaamheden op de financiële administratie snel en gemakkelijk overnemen, maar zijn ook geweldig inzetbaar als financieel medewerker voor bijvoorbeeld een dagdeel per week bij jou op de zaak. Zodat jij je kunt focussen op datgene waar het om gaat.​

Meer weten over de ondersteuning op de financiële administratie?

Heb je vragen of wil je meer weten over de kennis, ondersteuning en flexibiliteit die wij kunnen bieden op de financiële administratie binnen jouw bedrijf óf ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier. Wij helpen je graag verder!

Onze interim administrateur

Evelien Hoogenberg

Evelien Hoogenberg

Drachten

Interim Controller

Wij maken tijd

  • De zaken goed op een rij hebben
  • Grip op processen krijgen
  • Betere balans tussen leven en werken
  • Wij maken tijd door te bentaceren!

Alles in de cloud

bentaceraapp

Alles op één plek: de Bentacera cloud!

Meer weten?