Interim controlling

Wanneer je op zoek bent naar een interim controller kan dit diverse redenen hebben. Je krijgt moeilijk grip en je weet pas bij het krijgen van de jaarrekening hoe het jaar is verlopen, financiële vraagstukken krijgen geen goede plaats, de bedrijfsprocessen lopen niet goed, het krijgen van real time informatie is een utopie of je hebt het gevoel niet in control te zijn. Hierdoor kan je als ondernemer kansen mislopen of juist risico lopen.

Maar het kan ook zijn dat de huidige controller binnen jouw bedrijf een nieuwe baan heeft, met zwangerschapsverlof gaat, ziek is of wel een goede sparring-partner kan gebruiken. Soms zien we ook dat de organisatie nét te klein is om een eigen controller in dienst te nemen.

Interim controllers van Bentacera

Onze interim controllers helpen je graag en kunnen de werkzaamheden van een controller snel en makkelijk overnemen, maar zijn ook inzetbaar voor bijvoorbeeld een dagdeel per week bij jou op de zaak. Zo weet jij zeker dat alles goed loopt en kun jij je volledig focussen op andere belangrijke zaken.​

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over de kennis, ondersteuning en flexibiliteit die onze interim controllers kunnen bieden binnen jouw bedrijf óf ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier. Wij helpen je graag verder!

Onze interim controller

Evelien Hoogenberg

Evelien Hoogenberg

Drachten

Interim Controller

Wij maken tijd

  • De zaken goed op een rij hebben
  • Grip op processen krijgen
  • Betere balans tussen leven en werken
  • Wij maken tijd door te bentaceren!

Alles in de cloud

bentaceraapp

Alles op één plek: de Bentacera cloud!

Meer weten?