“Trends! Op naar 2030”

We staan aan de vooravond van een wereld waarin technologische vooruitgang zorgt voor radicale veranderingen. Stel je voor, het jaar 2030: een wereld waar we rondrijden in zelfrijdende solar auto’s die op een 3D printer zijn uitgeprint. Een wereld, waar we driehonderd jaar worden en misschien wel onsterfelijk zijn. Een wereld, waar menselijke werknemers vervangen worden door robots en computers… Oftewel: een wereld waar wij organisaties in moeten meenemen. Bij Bentacera werken we namelijk samen met ondernemers aan de dag van morgen door met een heldere blik vooruit te kijken.

Maar hoe speel je in op nieuwe kansen én bedreigingen?
Hoe kunnen wij organisaties helpen navigeren in een tijd waarin er een tsunami van veranderingen op ons afkomt?

Topspreker, trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonk
Richard van Hooijdonk biedt inspirerende lezingen over de impact van nieuwe technologie op de manier waarop we leven, werken en ondernemen. Bekend van RTL, BNR, VARA/BNN en als gastdocent aan Nyenrode en Erasmus universiteit, bezochten ruim 420.000 mensen zijn inspiratiesessies in binnen- en buitenland. Richard van Hooijdonk is dan ook verkozen tot meest gevraagde trendwatcher en futurist.

In een uitdagende tijd van nieuwe ontwikkelingen, trends en innovaties, is het aan ons om ondernemers de kansen te laten zien die in de toekomst verscholen liggen. Tijdens deze komende inspiratiesessie neemt Richard van Hooijdonk je mee in de aanpassingen die mensen en organisaties in verschillende markten voorbereiden. Een avond vol interessante inzichten, zodat wij in onze rol als ‘helderheidverschaffer’ ondernemers nog beter kunnen helpen sturen op de toekomst binnen de verschillende branches.

Kom je alleen of neem je je partner, waardevolle collega of relatie mee? Van harte welkom!*

Programma dinsdag 1 oktober

19:30 uur Ontvangst
20:00 uur Start Richard van Hooijdonk
21:30 uur Afsluiting en borrel

Schrijf je (of jullie) snel in en laat je meenemen naar een inspirerende toekomst die leven, werken en ondernemen drastisch gaat veranderen!

* Let op: het aantal stoelen voor deze waardevolle, maar kosteloze avond is beperkt én zeer gewild.

Ja, ik schrijf mij in!

Locatie
De Lawei
Laweiplein 1
9203 KL Drachten

Wij maken tijd

  • De zaken goed op een rij hebben
  • Grip op processen krijgen
  • Betere balans tussen leven en werken
  • Wij maken tijd door te bentaceren!

Alles in de cloud

bentaceraapp

Alles op één plek: de Bentacera cloud!

Meer weten?