MKB Wurkpleats SPIEKsessie (2 april 2020)
Deze SPIEKsessie zal worden uitgesteld vanwege het coronavirus.Ondernemen is “Altijd net dat beetje extra doen”

Wij geloven dat als jij als ondernemer tijd maakt om aan jezelf, je team en je bedrijf te werken, je succesvoller bent in het realiseren van jouw ambities.

Verder geloven wij dat (persoonlijke) ontwikkeling het meest effectief plaatsvindt door te leren van de kennis en ervaringen van andere professionals en ondernemers.

Jaarlijks organiseren we daarom 2 SPIEKsessies waarin ondernemers jou willen inspireren door hun kennis en ervaring met je te delen.

Ontdek hierdoor nieuwe mogelijkheden, krijg ideeën en leer met en van elkaar! Zo ben jij nog beter in staat om je bedrijf langdurig succesvol te maken.

 

Programma
14:30 uur Inloop met koffie/thee
15:00 uur Welkom door Peter Scherjon
15:15 uur Ondernemersreis van Sietze Kijlstra
16:00 uur Spieksessie o.l.v. Peter Scherjon
16:30 uur Rondneuzen & borrel

Aangenaam! Sietze Kijlstra (1970): Friese ondernemer in de zorg. Speelde als kind al met zijn eigen ambulance. Is nu met trots algemeen directeur van Kijlstra Ambulancezorg, een familiebedrijf met 90 jaar (!) geschiedenis. Anno 2020 heeft Kijlstra Ambulancezorg 250 professionals in dienst, 28 ambulances en 13 ambulanceposten verspreid over Fryslân. Een prachtige verantwoordelijkheid. De rode draad in zijn carrière? Als je iets doet, doe het dan goed (en liefst net nog een beetje beter dan de rest). Kansen zien, soms een lange adem hebben, de samenwerking opzoeken, maar vooral ook dicht bij jezelf blijven.

En hoe word je dan beste werkgever in de Ambulancezorg? De ‘geheime’ ingrediënten deelt Sietze graag met jullie in deze spieksessie. Maak je klaar voor een inspirerend, maar nuchter verhaal over altijd net dat beetje éxtra doen.

Deze SPIEKsessie zal worden uitgesteld vanwege het coronavirus.

Locatie
Kijlstra Ambulancezorg & Personenvervoer
Ottolaan 2
9207 JR Drachten

Wij maken tijd

  • De zaken goed op een rij hebben
  • Grip op processen krijgen
  • Betere balans tussen leven en werken
  • Wij maken tijd door te bentaceren!

Alles in de cloud

bentaceraapp

Alles op één plek: de Bentacera cloud!

Meer weten?