MKB Wurkpleats Leiderschapsprogramma 2 ‘meester in ondernemend leiderschap’

· Hoe maak ik de stap van werken in mijn bedrijf naar werken aan mijn bedrijf?

· Hoe krijg ik mijn mensen meer ondernemend en bevlogen?

· Hoe onderneem en leef ik met meer focus, plezier, balans, ontspanning en daadkracht?

· Hoe behaal ik makkelijker mijn persoonlijke en zakelijke doelen?

· Hoe zorg ik dat we in ons bedrijf nog beter samenwerken?

· Hoe zorg ik dat mijn mensen meer denken en doen vanuit de visie en missie van ons bedrijf?Honderden ondernemers en leiders hebben de afgelopen jaren onze KANS- en SPIEKsessies bezocht, en velen stelden een of meerdere van de bovenstaande vragen. Daarom hebben wij besloten om met een team van specialisten een leiderschapstraining te ontwikkelen voor ondernemers, directeuren en leiders.

 

Waar gaat het over?

Alles begint bij jezelf. Jij bent de sleutel tot je succes – individueel maar ook binnen je team en bedrijf. Dat gegeven is het vertrekpunt van deze leiderschapstraining. Leiderschap moet je hier zien als ‘persoonlijk’ leiderschap, als jezelf meester worden. Bewustwording van jouw eigen do’s en don’ts is stap 1. De training helpt je te zien welke onderhuidse patronen en overtuigingen jou persoonlijk beperken of blokkeren. Wat bij jou welk gedrag triggert. Ook in positieve zin: wat je hart sneller doet kloppen, waar je persoonlijke kracht en je passie liggen, wat jou succesvol maakt.


Vanuit dat bewustwordingsproces maak je een persoonlijke ontwikkeling door. De knop gaat om. Je verandert. Je krijgt meer grip op je emoties, op je gedrag en op de manier waarop je communiceert. Je ontdekt effectiever leiding te geven aan jezelf. En van daaruit leer je leidinggeven aan anderen, teams en je bedrijf. Zo vergroot je je plezier, ontspanning, daadkracht en resultaat. Zakelijk en privé.

 

Voor wie:

Deze training is bedoeld voor ondernemende mensen. Directeuren, leiders en ondernemers die met elkaar en van elkaar willen leren. Mensen die hebben ontdekt dat de drie ontwikkelsporen van organisatie-, team- en persoonlijke ontwikkeling onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

 

Trainingsdata en tijden in najaar 2018
1e blok 11 en 12 september fundament persoonlijk leiderschap
2e blok 9 en 10 oktober vervolg fundament persoonlijk leiderschap
3e blok 14 en 15 november obstakels; wat houdt je nu nog tegen?
4e blok 12 en 13 december doorbraak
Terugkomdag 9 januari 2019 terugblik afgelopen half jaar, voordromen 2019

Investering:

Je investering voor het gehele programma is € 3.750. Dit is exclusief BTW en inclusief een luisterboek, materialen, concepten en arrangementskosten, zoals een uitgebreide lunch, koffie/thee.

 

Informatie:

Als je meer wilt weten of vragen hebt, neem dan contact op met Hans Heres (06 - 54 95 37 47) of Peter Scherjon (06 – 54 72 42 09).
 

Inschrijven kan tot vrijdag 31 augustus 2018.

Schrijf je hier in

Locatie
Beachclub Lemmer
Industrieweg 2
8531 PA Lemmer

Wij maken tijd

  • De zaken goed op een rij hebben
  • Grip op processen krijgen
  • Betere balans tussen leven en werken
  • Wij maken tijd door te bentaceren!

Alles in de cloud

bentaceraapp

Alles op één plek: de Bentacera cloud!

Meer weten?