MKB Wurkpleats SPIEKsessie (29 november 2018)

Wij geloven dat als jij als ondernemer tijd maakt om aan jezelf, je team en je bedrijf te werken, je succesvoller bent in het realiseren van jouw ambities.

Verder geloven wij dat (persoonlijke) ontwikkeling het meest effectief plaatsvindt door te leren van de kennis en ervaringen van andere professionals en ondernemers.

Jaarlijks organiseren we daarom 2 SPIEKsessies waarin ondernemers jou willen inspireren door hun kennis en ervaring met je te delen.

Ontdek hierdoor nieuwe mogelijkheden, krijg ideeën en leer met en van elkaar! Zo ben jij nog beter in staat om je bedrijf langdurig succesvol te maken.

 

Programma 29 november 2018

Programma
14:30 uur Inloop met koffie & thee
15:00 uur Ondernemersreis van Wijnand Fijnvandraat
16:00 uur Spieken moet met Peter Scherjon
16:30 uur Rondleiding en borrel

Wijnand Fijnvandraat (1960) is ruim 21 jaar ondernemer. Hij heeft samen met zijn compagnon Willem Kooistra, PTH Groep in Kollumerzwaag grootgebracht en heeft het bedrijf recent overgedragen aan 2 medewerkers (Martin de Jong en Romke de Vries). Het bedrijf is uitgegroeid naar een Audio Visuele system integrator met zo’n 10 miljoen omzet per jaar, welke voornamelijk wordt gerealiseerd in het onderwijs.

Hoe is het om een bedrijf vanaf nul op te bouwen naar een leidende rol met high tech systemen in regio noord oost Nederland, welke veranderingen zijn doorgevoerd en wat is zijn visie op de toekomst? Wijnand neemt je mee in de lessen welke hij geleerd heeft op het gebied van organisatieontwikkeling, doelen stellen, keuzes maken en persoonlijke ontwikkeling en zal ook spreken over de verkoop van zijn bedrijf aan het personeel (Martin de Jong en Romke de Vries).

Er zijn slechts 30 plaatsen beschikbaar, deelname is kosteloos, maar waardevol.

Schrijf je nu in!

Locatie
PTH Inspiratiecentrum
Foarwei 85
9298 JD Kollumerzwaag

Wij maken tijd

  • De zaken goed op een rij hebben
  • Grip op processen krijgen
  • Betere balans tussen leven en werken
  • Wij maken tijd door te bentaceren!

Alles in de cloud

bentaceraapp

Alles op één plek: de Bentacera cloud!

Meer weten?